2777
2789
عنوان

ینی چی میخاد بگه...

138 بازدید | 7 پست

دیشب من تاپیک زدم درباره دعوایی ک این اخیرباهمسرم داشتیم کسایی ک داخل تاپیکم بودن درجریانن...الان برادرشوهرم چن دیقه پیش زنگ زدگفت باشوهرم صحبت کرده اونم گفته من برم اونجا ک باهام حرف بزنه...بعد برادرشوهرم گفت بهش گفتم پدرشم بیاد گفت گفته اره اونم بیاد...واقعا خیلی توفکرم چی میخاد بگه ، قبلش ک روزای اول از بس عصبانی بودگفت بیام مرخصی طلاقت میدم وهمه چی رو ب همه میگم و... الان نمیدونم میخاد چیکارکنه😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چرا عصبانی بود کاری کرده بودی؟

پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂
بیشترِاوقات دعواش میکنم باهاش لج میکنم جروبحث و... بخاطر همین. همیشه دعوا داشتیم

قربونت برم با لجبازی و قهر که شوهر سرد میشه 

پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂
قربونت برم با لجبازی و قهر که شوهر سرد میشه 

آره واقعا خیلی پشیمونم چرا همش باهاش جروبحث کردم...😔الانم واقعا نمیدونم چرا گفته برم خونشون ک باهام حرف بزنه

آره واقعا خیلی پشیمونم چرا همش باهاش جروبحث کردم...😔الانم واقعا نمیدونم چرا گفته برم خونشون ک باهام ...

خب همین اول مشکلتونو حل کنید بهترع ٫خیلی به خودت برس شیک و مجلسی برو خونشون