2777
2789
عنوان

ینی چی میخاد بگه...

137 بازدید | 7 پست

دیشب من تاپیک زدم درباره دعوایی ک این اخیرباهمسرم داشتیم کسایی ک داخل تاپیکم بودن درجریانن...الان برادرشوهرم چن دیقه پیش زنگ زدگفت باشوهرم صحبت کرده اونم گفته من برم اونجا ک باهام حرف بزنه...بعد برادرشوهرم گفت بهش گفتم پدرشم بیاد گفت گفته اره اونم بیاد...واقعا خیلی توفکرم چی میخاد بگه ، قبلش ک روزای اول از بس عصبانی بودگفت بیام مرخصی طلاقت میدم وهمه چی رو ب همه میگم و... الان نمیدونم میخاد چیکارکنه😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا عصبانی بود کاری کرده بودی؟

پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂
بیشترِاوقات دعواش میکنم باهاش لج میکنم جروبحث و... بخاطر همین. همیشه دعوا داشتیم

قربونت برم با لجبازی و قهر که شوهر سرد میشه 

پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂
قربونت برم با لجبازی و قهر که شوهر سرد میشه 

آره واقعا خیلی پشیمونم چرا همش باهاش جروبحث کردم...😔الانم واقعا نمیدونم چرا گفته برم خونشون ک باهام حرف بزنه

آره واقعا خیلی پشیمونم چرا همش باهاش جروبحث کردم...😔الانم واقعا نمیدونم چرا گفته برم خونشون ک باهام ...

خب همین اول مشکلتونو حل کنید بهترع ٫خیلی به خودت برس شیک و مجلسی برو خونشون