2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سس انبه برای فلافل عالیه

پودرشو  از عطاری بگیر

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
عاشق سس تند و فلفل‌های تندم متاسفانه بخاطر بارداری نمیتونم بخورم😢

مگه نباید تو بارداری خورد؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

چهار ق غ خوری رو با کمی روغن تفت بده بعد بهش ۱ق چ خوری پودر سیر .پودرعنبه و فلفل تند بزن و مداااام هم بزن در اخر ۱سوم استکان سرکه سفید بریز و باز هم بزن تا قوام بیاد و تامام..میزان ادویه هارو میتونی نسبت به ذائقه ت عوض کنی..خیلی کمم نمک بزن

قشنگه بعد شب تیره روشنی صب..✨

گوجه رنده شده

رب گوجه

نمک

دو حبه سیر

فلفل قرمز زیااااد

بزار قل بزنه تا غلیظ شه😐❤️

دلم  خواست😐❤️😪

من این سس رو با ماهی سرخ شده تم میخورم محشرههههه محشررر

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

از اونا که فلافلیا دارن میخوام😐

خب اونا سس انبه هستش پودرشو دارن عطلریا