2821
2789

عا دیقاااااا

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خداروشکر دوره ای که دختر بشینه تو خونه تا هیچ کس نگاهش نکنه هم گذشت 

دخترا هم مثل خودشون شدن

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
خوب هر کسی ممکنه تو زندگیش اشتباهاتی انجام داده باشه . این دلیلی بر این نمیشه که ایندش به خاطر گذشتش ...

خب همه ی آدما دنبال کسی هستن که اشتباه نکنه

شما خودت ۲ تا گزینه داشته باشی، اونیو انتخاب نمیکنی که اشتباه نداشته یا کمتر داشته؟

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
به این دلیل که خود خانوما این اجازه رو میدن میگن اون پسره هرکار کرده به من چه اما پسره همچین فکری ...

اینم هست

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

خب همه ی آدما دنبال کسی هستن که اشتباه نکنه شما خودت ۲ تا گزینه داشته باشی، اونیو انتخاب نمیکنی که ...

شاید اونی که اشتباه نداشته در اینده دچار خطا بشه ولی اونی که توبه کرده با درس گرفتن از گذشته دیگه در اینده دچار خطا و اشتباه نشه .

شاید اونی که اشتباه نداشته در اینده دچار خطا بشه ولی اونی که توبه کرده با درس گرفتن از گذشته دیگه در ...

این قطعیت نداره. بعضیا هم هستن هیچ وقت اشتباه نمیکنن، بعضیا هم هستن دائم تو زندگیشون در حال خطا هستن

اینو دیگه باید با شناخت از گذشته و خصوصیات اخلاقی طرف فهمید. و مشاوره هم خیلی کمک میکنه

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
2824
2823
2791
2779
2792