2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت جنین

2035 بازدید | 23 پست

سلام هفته یازدهم هستم و بارداری سوم،علایمی که دارم رو میخام بگم ببینین میتونین متوجه بشین نی نی چیه،از گوشت خوشم نمیاد و فست فود دوس ندارم بشدت به بو حساس شدم،موقع غذا خوردن گر میگیرم ،گاهی وقتا لرز دارم و سردم میشه،تهوع اکثرا شبا دارم اونم در صورتیکه که معده خالی باشه ،بشدت گرسنه میشم و نمایان بیشتر به لقمه نون پنیر لیقوان هست،نسبت ب قبل بد غذا شدم،نوشابه چون معده مو سبک می‌کنه دوس دارم ،دوغ گازدارم دوس دارم،احساس خستگی ام دارم،،،دو تا دختر گل دارم که سر اونا همه علایم پسر داشتم اما الان بیشتر علایمی که دارم فک میکنم برای دختره،ان شاالله هر چی خاست خداست بهمون بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راستی غذاهای تند هم دوست دارم و فلافل،،شیرینیجات میخورم اما خیلی کم،انار و نارنگی با نمک خیلی حالمو ...

منم ده هفتم علائمم دقیقا همیناست

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

استاتر من تقریبا هفته ی نه هستم علائم شمارو دارم شوری و ترشی هم دوست دارم سمت چپم زیر دلم میگیره واحساس نبض و ضربان و سنگینی دارم همون قسمت دستمم که میزارم همون قسمت نبض رو حس می کنم 

لطفا به منم بگید😄❤

سلام عزیزم رژیم پسر گرفتی؟

حدود چهار ماه خودم و همسرم رژیم گرمیجات و حذف سردی گرفتیم بله اما میگن خیلی تاثیر نداره همه چیزای دیگه رم رعایت کردیم اینکه نزدیکی عمیق و دقیقا چهاردهم سیکل شبش انجام شد و با یکبار اقدام باردار شدم