2777
2789

بنويسم انجام ميدي؟

اگه نميدي كه خودمو به زحمت نندازم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه حتما میخام درست کنم تورپخدا    

اوكي. خيلي خوشمزه ميشه من هر هفته درست ميكنم شوهرم عاشقشه🥰الان ميذارم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

یه کیک چهار تخم مرغی شکلاتی درست کن تو دو تا قالب گرد بریز تا این قدر ارتفاع بده.

برای خامه هم خامه قنادی بگیر پودر کاکاییو اضافه کن هم بزن فرم بگیره و ماسوره بزن

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

٣عدد تخم مرغ

١/٥ليوان شكر

كمي وانيل

١٠دقيقه با همزن هم بزن

نيم ليوان شير(نداشتي با اب هم ميشه)

نيم ليوان روغن

به مواد اضافه كن و با دور كند همزن در حدي بزن كه مخلوط بشه

٢ليوان سرخالي ارد

١قاشق مربا خوري بكينگ پودر

طي سه مرحله به مواد اضافه كن و با همزن هم بزن

بذار تو قالب و بنداز تو فر بعد از  يك ساعت با يه خلال دندون هم توش بزن اگه ديدي بهش نچسبيد يعني پخته نوش جان

اگه ميخواي كاكائويي بشه سه قاشق از اردت كم كن و به جاش پودر كاكائو بزن