2777
2789
عنوان

پارک دوبل راحت و بدون دردسر

24029 بازدید | 22 پست

بچه ها پارک دوبل فقط چند تا نکته داره اگر رعایتش کنی خیلی راحته خیلییی زیاد اگر یکیش رو رعایت نکنی همه چی اشتباه میشه و سخت.

🟡اول که باید کار با کلاچ و حرکت با نیم کلاچ رو خوب بلد باشید 

حالا مراحلش

🟡تا افسر گفت دوبل بزن راهنما بزنید

🟡سرعت ماشین رو به شدت کم کنید تا بتونید کنترلش کنید

🟡آروم فرمون رو به سمت ماشینی که میخواید باهاش دوبل بزنید کج کنید و به اندازه ۳ آینه فاصله عالی هست یعنی علاوه بر ۲ تا آینه خودتون ۱ آینه هم بینشون فاصله باشه

🟡بعد دنده رو بذارید روی عقب و فقط سرتون رو کج کنید چ نمیخواد دستتون رو بذارید پشت صندلی برای دوبل و آروم حرکت کنید تا جایی که از گوشه مثلثی شکل پنجره انتخاب ماشین کناری رو ببینید و برسه به آخر اون مثل کوچیکه و متوقف کنید ماشین رو سرچ کنید میفهمید مثل کوچیک آخر پنجره ماشین چطور هست 

🟡بعد فرمون رو تا آخر به سمت ماشین کناری بچرخونید و شروع به حرکت کنید تا انتهای ماشین رو از یک سوم ابتدایی پنجره جلو یا جلوی سینه سرهنگ ببینید و متوقف کنید ماشین رو 

🟡حالا فرمون رو کامل به سمت خیابون بچرخونید و شروع به حرکت کنید تا ماشین صاف بشه و بعد هم توقف 

🔴اگر افسر گفت دنده عقب برو راهنما و راست کردن فرمون رو فراموش نکنید

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک الان‌چشم بسته پارک دوبل میزنم 😁

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
نکات دوفرمان هم میگی منم امتحان دارم یه بار رد شدم استرس گرفتم نمیتونم برم امتحان بدم 

چشم عزیزم یک چند لحظه صبر کن تایپ می کنم ریپلایت می کنم

عزیزم 😍😍 خب تجربه هات رو بگو

فقط و قط استرس نداشته باشی همه چی درست میشه

افسرا عمدا استرس میدن

فکر کن تنهایی تو ماشین و تمرکز کن

من از اولم پارو دوبلم خوب بود 

روز ازمونم ی پارک دوبل محشر زدم افسره برام کف زد 

بعد پروندمو داد دستم گفت دفعه بعد یادت باشه جلو پل پارک نکنی 😅😅😅

کثافت خودشت گفت اونجا پارک کن ، منم از استرس نگاه نکردم اونجا پل بوده

خودشون عمدا بهت میگه خلاف کنی تو باید حواست باشه

ب دخترخالم گفته بود بوق بزن اون ماشینه بره کنار ،نگو تابلوی بوق زدن ممنوع داشته 🤣

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
نکات دوفرمان هم میگی منم امتحان دارم یه بار رد شدم استرس گرفتم نمیتونم برم امتحان بدم 

عزیزم توضیح دادم بیا تاپیک آخرم تاپیک زدم که بقیه هم استفاده کنن

فقط و قط استرس نداشته باشی همه چی درست میشه افسرا عمدا استرس میدن فکر کن تنهایی تو ماشین و تمرکز ک ...

کرم دارن کرمممم وای بوق🤣🤣🤣

باید استثنا رو بگی حتما درسته 

مرسی از توضیحاتت گلم میخوام قرص ضد استرس‌ بخورم من چون رانندگیم خوبه با توجه به اینکه تازه کار هستم و نمیترسم♥️♥️♥️😘