2789

وام ازدواج  دختر و پسر مگه جدا نیست  هر کس خودش میده دیگه 

مال ما  بابام  ب همسرم داد اون وام رو.  دیگه همسرم خودش پرداخت کرد جفتشو

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
وام ازدواج  دختر و پسر مگه جدا نیست  هر کس خودش میده دیگه  مال ما  بابام &nb ...

همون وام دخترو منظورمه.من خیلی سر درنمیارم.واسه کسی پرسیدم عزیزم🌹

من یتوکل علی الله فهو حسبه💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون وام دخترو منظورمه.من خیلی سر درنمیارم.واسه کسی پرسیدم عزیزم🌹

وام دختر برای جهیزیه خودشه ک باباش میده  حالا اگر نیاز نداشتن میتونن ببخشن به پسر ولی خب قسطشم خود پسر میده

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
وام دختر برای جهیزیه خودشه ک باباش میده  حالا اگر نیاز نداشتن میتونن ببخشن به پسر ولی خب قسطشم ...

بنده خدا بابا هم نداره.کلی سختی کشیده تو زندگیش.

خدا کمکش کنه با این گرونی ها

بنده خدا بابا هم نداره.کلی سختی کشیده تو زندگیش. خدا کمکش کنه با این گرونی ها

اخ الاهی  اره واقعا   خیلی سخت شده   

بنده خدا بابا هم نداره.کلی سختی کشیده تو زندگیش. خدا کمکش کنه با این گرونی ها

مبلغش کمه ماهی یک تومنه 

هر کی وام رو برداره قسط رو هم میده دیگ

اگ داماد واقعا توانشو داره باهاش بحرفین اگ میتونه تقبل کنه بازم شرایط رو بسنجین بعد انجام بدین

الان ۲۴۰ تومن میدن جمعا ، بازپرداخت ۱۰ ساله و سود ۴ درصد میشه ماهی دو تومن

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

مبلغش کمه ماهی یک تومنه  هر کی وام رو برداره قسط رو هم میده دیگ اگ داماد واقعا توانشو داره با ...

واسه من نیست راستش.

اخه این دوستم سر کار نیست.خیلی فکرش درگیر این وامه بود.من گفتم براش بپرسم

مامانشم کلا هیچیو گردن نمیگیره.دختره مونده و خودش.

پس دستشون درد نکنه.قدرشونو بدون😄

همسرم میگه

خوب اصل مطلب اینه که اون پول رو هر جور خرج کنی به هر حال برا زندگیه مشترکه ومیاد تو زندگی خودم حالا چه خرج وسیله خونگی باشه ،چه لباس وچه درمان پزشکی برا زن