2777
2789
عنوان

بعد قهر با همسری چکار میکنین

369 بازدید | 17 پست

سلام همسری سه شب قبل تا یک و نیم هنوز نیومده بود خونه ساعت دوازده و نیم فقط یکبار تماس جواب دادن و گف داذم میام اما بعد یک و نیم 15بار هم زنگ زدم جواب ندادند و تازه ساعت یک و 40 اومدند منم هنوز فهرم بنظرتون چکار کنم گف با دوستام هستم رفتم موبایلش  چک کنم هم دعواش شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه این دوستا هستن که پدر زندگیا رو در میارن 

من که هنوز ازدواج نکردم خدارو شکر 

اما دیشب مامانم با بابام سر مشروب خودن با دوست و رفیاش دعوا کردن در حد لالیگا تا مامانم زنگ زد به دوست بابام ببخشیدا ر*ید بهش تا به غلط کردن افتاد و مامانمم گفت دیگه باهات کاری ندارم تو لیاقت منو بچه هام رو نداری

بگو

ببین من باطرفم تازه اشناشدم نزدیک یک ماه خورده یبارهمودیدیم ولی باادب باشخصیت ازبعصی حرفاش انگارازدواجیه 

امروزعکس خواستم توواتساپ بصورت تایم براش فرستادم بعدگفت چراتایم دارنوشتم مگ بد همینطوری گفت جزبی اعتمادی چیزدیگه نیس و میشه عکس پوشیدت بخام پخش کنم.نوشتم اینجورنگون اصلا این چ حرفیه نوشت اصلا دبگه حرفیم میمونه ک بزنم نوشتن خدایش قبولت دارم و پسرپاک و مودبی براش دوباره عکسو عادی فرستادم

حالاعکسم فقط صورت و شونه هام بود و پوشیده بود 

ولی من حساسم بعدپیام خوندج نداد

شبم زنگش زدم و پی ام دادج نداد

منم تصمیم دارم اگ پی ام دادمث بزسردرفتارکنم ...🥺چکارکنم بنظرت بهترین راه حل؟

ببین من باطرفم تازه اشناشدم نزدیک یک ماه خورده یبارهمودیدیم ولی باادب باشخصیت ازبعصی حرفاش انگارازدو ...

عزیزم یک ماهو نیم زوده 

تازه بعد 4الی شش ماه روی واقعی خودشونو نشون میدن تو رابطه من خودم دیدم

اینکه سر یه چیز الکی قهر کرده واقعا بده هنوز والا من فکر میکنم بچس 

الان عکس پخش کردنم والا خزه کار بچهاس چون همه عکساشون رو همه پیام رسانا پروف میذارن

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪
منم سه روزه با شوهرم قهرم اعصابمو خراب کرده تو دلم همش سرش داد میزنم فوش میدم

😂😐یاد اینکه میگن زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن افتادم 

خواهر شما چرا قهری

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪