ورزشم ۴۵ دقیقه یه روز در میون .اروبیک کار میکنم حلقه میزنم .برنج و نونم میخورم ولی به اندازه .مثلا ۶ ...
منم ۱۲ روزه حدودا کالری غذام رو رعایت میکنم که بیشتر از ۱۲۰۰ نشه همه بهم میگن لاغر شدی صورتم واقعا لاغر شده خداکنه واقعا همین طور باشه هنوز خودمو نکشیدم
نه نگو .بخوایی میتونی اولش سخته ولی الان بخدا من از نوشابه از فست فود از شیرینی بیزارم چون باعث زشت شدنم بودن بیشعورا . یه عالم مانتو نپوشیده منتظر منن گناه دارن .
بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�
منم ۱۲ روزه حدودا کالری غذام رو رعایت میکنم که بیشتر از ۱۲۰۰ نشه همه بهم میگن لاغر شدی صورتم واقعا ل ...
ورزش هم انجام بده خیلی خوبه آپ های لاغری نصب کن تو خونه انجام بده .دور تنقلات و هر چی قند مصنوعی داره خط بکش .سعی کن کالری مجازتو با چیزای سالم پر کنی مثه مغز بادام .رایس کیک سیب شیر .آهان راستی صبح زود ناشتا آب داغ یه لیوان بخور خیلی خوبه
بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�