2777
2789
عنوان

بی حسی موضعی قوی

3883 بازدید | 9 پست

میگن پماد عقرب برا تاتو و لیزر استفاده میشه و خیلی عالیه

حتی تو توضیحاتش نوشته برای اطراف چشم و حتی پلک

اما وارد چشم نشه.

کسی میدونه برا واکسن هجده ماهگی بچه ها هم میشه استفاده کرد یا نه؟

کسی تا حالا استفاده کرده؟

اخه زایلاپی چندان اثر نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره. به جای زایلاپی.برا شش ماهگیش زایلاپی زدم بهتر از دو ماهگیش بود. دو ماهگی هلاک شد بچه.نفسش رفت.

عزیزم یه سری عوارض داره اصلا ممکنه که ممنوع باشه استفاده ازش برای بچه ها . اصلا به زایلاپی ربطی نداشته منم بچم دو ماهگی پدرم رو دراورد ولی دیگه تموم شد بقیش رو هیچی نفهمیدم 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
چرا پوستش چی میشه؟

چون کلا پماد بی حسی برای بچه ها نیست پسرمنم دوماهگی اذیت شد ولی ۶ماهگی ویکسالگی اذیت نشد ۱۸ماهگی هم نمیتونست راه بره سه شب تو جاش بود حتی خوابیده مای بیبیشو عوض میکردم ومیشتمش طبیعیه 

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
عزیزم یه سری عوارض داره اصلا ممکنه که ممنوع باشه استفاده ازش برای بچه ها . اصلا به زایلاپی ربطی نداش ...

همینو میخوام بدونم. 

مثلا یه کرم بی حسی هست به نام دکتر نامب تو توضیحاتش نوشته برای بی حسی برای درد تزریقات و واکسیناسیون اما ننوشته چه سنی. اخه واکسن اکثرا واس بچه هاس

همینو میخوام بدونم.  مثلا یه کرم بی حسی هست به نام دکتر نامب تو توضیحاتش نوشته برای بی حسی برا ...

اخه گلم اون اذیتی که دارن واسه پوستش که نیست میره تو بدنش باعث تب میشه و طبیعتا جاش هم واسه همونه که درد میکنه . پمااد پوست رو بی حس میکنه 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
اخه گلم اون اذیتی که دارن واسه پوستش که نیست میره تو بدنش باعث تب میشه و طبیعتا جاش هم واسه همونه که ...

واسه درد موقع تزریق میخوام.تب و اینا که دیگه باید دا و استفاده کرد

برا همون لحظه اول میخوام بی حس باشه