2777
2789
عنوان

زندگيمون يخ زده

273 بازدید | 27 پست

بچه ها پيشاپيش از اينكه راحت صحبت ميكنم عذر ميخوام واقعا جز ب حالت ناشناس نميتونم ب كس ديگ بگم مشكلمو من و همسرم عاشق هم بوديم اونم خيلي اهل محبت كردنه مرتب هم رابطه ج ن س ي داشتيم بعد عروسي من بلافاصله حامله شدم و بچمون بدنيا اومد تو مدت حاملگي شايد يكي دو بار رابطه داشتيم(من نه نگفتم خودش بخاطر بچه ميترسيد)متوجه ميشدم ك خود ا ر ض ميكنه بعد زايمان انگار اون ادم سابق نيس ديگ ازش عشقي نميگيرم و خودمم انگار كه يخ بستم بچمم ٤ماهشه خودمم وضعيت جسميم خوب نيست آتروفي گرفتم(خشكي. و ا ژ ن)اصلا نياز ج ن س ي ندارم ولي خيلي هم ناراحتم ك اون نميخواد و زندگيمون كامل نيس راجع به اين قضيه باهاش حرف نميزنم نميپرسم غرورم اجازه نميده نميدونم چيكار كنم سر يه چيزايي دلم ازش شكسته تلاش نميكنم ب نظرتون چيكار كنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمنم سرده..بارداریم خیلی کم داشتیم....الانم کم

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
خب هر دو سردین دیگه ناراحتیت از چیه اگه یکی گرم بود و یکی سرد مشکل بود

ن سرد نبوديم و نيستيم من الان اينجوري شدم مث اينكه بعد زايمان يه مدت طبيعيه ولي همسرم چي؟من ك ميدونم سرد نيس و مشكلي نداره 

برو مشاوره پیش یه خانم جوون کمکت میکنه اینحا مسدودت میکنن

مسدود چرا من ب طور كاملا ناشناس يه مشكل زناشويي رو مطرح كردم قبلشم عذرخواهي كردم روم نميشه ب كسي بگم مشكلمو