2777
2789

اگه یه روز ببینی یه مهمونی ک بچه کوچیک داره اومده خونت و یهو از دسش در رفت و وسط خونه جیشش داره میریزه چیکار میکنی ؟🤔 داد میزنی سرش؟دعواش میکنی؟ عکس العملتون چیه!

منکه به شخصه با وجود اینکه رو وسایل خونم حساسم ولی وقتی دیگه جیشش بریزه دیگه ریخته میزارم کامل  جیش کنه بدون استرس  با داد و دعوا  هیچی درست نمیشه نه فرش من درست میشه نه جیش بچه پاک میشه بدتر روح و روان بچه خراب میشه و خاطره بد میشه برا بچه و مادرش ...

یقینا همچین لحظه ای هم مادر بچه ناراحته هم خودش با داد و دعوا بدتر شرمنده میشن ...

صد در صد منم یه روز بچه دارمیشم و ممکنه برا منم پیش بیاد پس بهتره ک درکش کنم  

آفرين

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن من دلم نمیاد اصلا دعوا کنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دعوا نمیکنم بالاخره بچس دیگه میشوریم تمیزمیشه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

عکس العمل نشون نمیدم ولی انتظار دارم مامانش ببره بچشو تمیز کنه لباسشو عوض کنه اون یه تیکه فرشو هم یه دستمالی چیزی میندازم تا وقتی رفتن میدم بیرون بشورن

|•همون بگویاسی•| goftino.com/c/xJbnEE |•••| |•••| |•••|

وای نه روم نمیشه بچرو دادو دعوا کنم اما خب مادری که میدونه بچش شاید اشتباهی از دستش دربره جایی جیش کنه بچشو تو اون یکی دوساعت که خونه کسیه پوشک ببنده دقیفا کاری که خودم با بچم میکردم تا وقتیکه کامل دیگه جیش کردنو یاد گرفت و جاییو نجس نمیکرد