2777
2789
عنوان

یعنی میشه؟؟؟

113 بازدید | 20 پست

خدایا یعنی میشه منم مادر بشم؟ ۱۰ ساله منتظرم دوبار بهم دادی ولی ازم گرفتی...دیگه واقعا دوست دارم حسشو تجربه کنم خدایاااا

خواهرا برام دعا کنین منم طعم مادر شدنو بچشم

سلامتی اقا امام زمان صلوات😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی آمین  ممنونم عزیزم ان شاالله به خواسته دلت برسی

خواسته دل منم خواسته شماست ممنونم 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰
مشکلتون چیه

اول گفتن شوهرم تعداد اسپرمش کمه که من باردار شدم شش هفتگی سقط شد

بعد تنبلی تخمدان من اضافه شد رفتم عکس رنگی اوکی بود

بعد لاپاراسکوپی کردم گفتن یه لوله مسدوده

ولی بازم من با وجود(به گفته ی دکترا) لوله ی مسدود باردار شدم اما باز هقته نهم سقط شد

برات دعا کردم ، دلم‌شکسته ، میگن خدا دعای دلشکسته رو زود اجابت میکنه برات دعا میکنم مادر بشی

😢😢الهی امین

از خدا میخوام مرهم دلت باشه عزیزم 

دیگه واقعا امشب دلم پر شد همیشه بی تفاوت بودم ولی اکشب دیگه بی تفاوتی این چند سال سرریز شد

😢😢الهی امین از خدا میخوام مرهم دلت باشه عزیزم  دیگه واقعا امشب دلم پر شد همیشه بی تفاوت بود ...

مرسی عزیزم

امیدوارم دعام برات بگیره حتما ، هیچ اشکالی نداره ناراحت بشی سنم کمه هنوز ازدواجم نکردم ولی می‌دونم مادر بودن بهترین حس دنیاس خدا بزرگه مطمئن باش به دلت نگاه میکنه ما هم دعات میکنیم

مرسی عزیزم امیدوارم دعام برات بگیره حتما ، هیچ اشکالی نداره ناراحت بشی سنم کمه هنوز ازدواجم نکردم و ...

ممنونم ان شاالله گلم

مطمئنم با این همه دل پاکیت خدا همیشه هواتو‌داره 

ممنونم ان شاالله گلم مطمئنم با این همه دل پاکیت خدا همیشه هواتو‌داره 

مرسی لطف داری ولی کاش دلم پاک نبود انقدر راحت بزنن دلمو بشکونن 😂😂 بی‌خیالش خدای ما هم بزرگه 

مرسی لطف داری ولی کاش دلم پاک نبود انقدر راحت بزنن دلمو بشکونن 😂😂 بی‌خیالش خدای ما هم بزرگه 

😄عزیزم‌ بهترینها سهم خودت و  دلت باشه