2777
2789
عنوان

مجرد بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 154 پست
منم از مرگ داداش جوونم بگم تصادف بابام ازدواج خواهرای کوچیکترم عمل چشمای مادرم دلیل بی کارشدنم ...

ای کاش میشد سرنوشت را از سر نوشت دوردل پردردت بگردم میفهمم درداتو عزیزم من یکی ک حتما سرنمازم دعات میکنم فاطمه خانم مهربون البته اگ خداقبول کنه مارو

❤ متاهل❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش میشد سرنوشت را از سر نوشت دوردل پردردت بگردم میفهمم درداتو عزیزم من یکی ک حتما سرنمازم دعات م ...

خدانکنه عزیزم

من که دیگه نمازم گذاشتم کنار

اصلا ب هیچی اعتقاد ندارم 

هیچ

خواهش میکنم فقط نگین وقتش نیس نگین حکمت نگین صبر چون دیگه تحمل ندارم
😘😘😘انشالله خیلی زود همه چی درست میشه دل همه شاد ازهمه بیشتر خودت ،خوشبختیتو ببینم 

مرسی ولی من نماز ومذهبی بودن رو گذاشتم کنار

که بگم خودم نخواستم 

نمیخوام یقه خداروبگیرم

بزارمش گردن خودم

مرسی ولی من نماز ومذهبی بودن رو گذاشتم کنار که بگم خودم نخواستم  نمیخوام یقه خداروبگیرم بزار ...

اینادیگ اعتقادات شخصیته هروقت خودت دلت تنگ شد بازمیری سراغش ،امیدوارم هرچی میخای بهش برسی عزیزم و دلتو شادکنه😘ناراحتم نباش برا یروزو غصه نخور

❤ متاهل❤

منم خیلی تنهام دورم پر آدمه ولی وجودشون برام عذابه دوست قابل اعتماد هم ندارم که براش حرف بزنم دوت ...

😔😔😔

ولی من هیچی ادمی کنارم نیست مادرم فوت شده پدرم هم ک صبح تا شب سرکاره همه دوستام هم ازدواج کردن 

فامیل هم ک هیچی

خدایا شکرت
ببخش اگه ناراحتت کردم ما میایم اینجا که باهم حرف بزنیم تنهاییامون پربشه آروم بشیم نمیدونم چرا همو د ...

منو ناراحت کردی؟ وا چیزی نگفتی ک عزیزم😍

همیشه نوشتن باعث سوتعبیر میشه در کل من برخورد یا حرف بدی ندیدم اصلا عذرخواهی نکن

عزیزی

خدایا شکرت
نگووو این حرفو دور از جون نوبت ماهم میشه

مرگ البته نوبت من میشه ازدواج نه

مرگم بخاطر اینکه همه میمیرن به من میدن

وگرنه اگه مردنم مث حاجتهای الان بود مطمئنم ب من نمیدادن چون مث الان لیاقتش نداشتم......