بچه ها خسته شدم از تنهایی ۲۳ سالمه بچه های کوچیکتر از من تا ۸۳ اینا ازدواج کردن چون خانواده خوبی ندارم دوست دارم زودتر برم ولی خاستگار خوبی نبوده تا حالا خودم اهل دوس پسر اینا نبودم که بخوام باهاش ازدواج کنم الانم اصلا بلد نیستم با کسی دوست بشم از خونهم که فراریم ترس از همیشه مجرد موندن دارم خیلیم تنهام😔
شاید باورت نشه ولی اینارو هم بالای ده بار خوندم😂😂 همین دوماه پیش چله حشرم تموم شد خوشبخت بشی گلم
😂😂😂خدابامون لج کرده تاب غلط کردن نیفتیم ول نمیکنه دمش گرم😂دورت بگردم توام همینطور عزیزم😘 وقتش بشه خدابهترینو برات میذاره من مطمئنم پس از لحظاتت لذت ببر الکی کام خودتو روزاتو تلخ نکنیا😘
الان که نداری حالمو الان که برات گذشته راحت حرف میزنی مهم اینه خوشبخت بشی خدا دوستت داره خوشبحالت ...
گذشته هم همینطور بود باورکن به جز خدا به حرف کسی فکر نکردم...خیلیا میومدن میگفتن چراازدواج نمیکنی چرا فلان وفلان نمیکنی..
کلی سختی کشیدمتاتونستم ازدست اون نامزدی که بهت گفتم خلاص بشم..کل خانوادم قبولش داشتن ولی من نداشتم..اونقدری گریه کرده بودم که پلک چشمم ورم کرد ومیخواستن جراحیش کنن...
40روز نخوندم ولی 11رکعت رو کامل خوندم یه نماز مال امام علی روز 5شنبه اونم خوندم انواع ختم چ ...
میگن کم کم باید چهل روز یازده رکعت کامل و دعای قنوت رو هم کامل بخونی من تو تاپیک های نماز شب اونایی که حاجت محال گرفتن همشون گفتن کامل خوندید خودشم کم کم چهل شب بعضی ها گفتن چند ماه