2777
2789
عنوان

تب و نفخ و اروغ و گلودرد پسرم

545 بازدید | 7 پست

تو رو خدا اگه کسی می دونه راهنمایی موندکنه هفته قبل شش روز پسرم بستری شد تست کرونا منفی بود و با تب و سرفه بستری شد الان یک هفته نشده که دوباره تب دارد و اروغ هم بهش اضافه شده شما این موردی سراغ نداشتین اطلاعاتی براش ندارزد

واسه درد دور نافش هم دو روز قبل بردمش متخصص جراح عمومی معاینه اش خوب بود سونو نوشت هنوز نرفتم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام جان الحمدلله بهتر شدند دکتر کار خاصی هم نکرد سونو داده که هونز نرفتم

خداروشکر 

خیلی اذیت داره خدایی 

من امروز یکم بهترم ولی دکتر باید با اتوبوس میرفتم با مامانم که جونم نمیگیره 

کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم  
خداروشکر  خیلی اذیت داره خدایی  من امروز یکم بهترم ولی دکتر باید با اتوبوس میرفتم با مام ...

انشاااله زود خوب بشین ما همه خانوادگی الان مریض شدیم میگم همون کرونا جهش جدی د است همش انشااله خیر است

انشاااله زود خوب بشین ما همه خانوادگی الان مریض شدیم میگم همون کرونا جهش جدی د است همش انشااله خیر ا ...

من نمیدونم بخاطر گلودرد و کلا سرما خوردگی چن روز پیش رفتم دکتر قرص و دارو داد معده م گمونم به دارو حساسه 

آخه من پارسال آنتی بیوتیک خیلی خوردم  دیگ از قرص به جری متنفرم که اندازه نداره 

میخوام داروهامو نخورم جز شربت ها

من نمیدونم بخاطر گلودرد و کلا سرما خوردگی چن روز پیش رفتم دکتر قرص و دارو داد معده م گمونم به دارو ح ...

دقیقا منم پسرم قبلش یک هفته بستری بود و مرتب انتی بیوتیک دلم  خون شده اینقد دارو ددادم تا الان

دقیقا منم پسرم قبلش یک هفته بستری بود و مرتب انتی بیوتیک دلم  خون شده اینقد دارو ددادم تا الان

انشالله که الان خوبن و بهتر ترم میشن 

نمیدونم چ بالایی سر مردم داره میاد مگه قبلا انقد مریضی بود