2821
2789
عنوان

درد شدید رحم

590 بازدید | 10 پست

من پریود شدم حدود یه هفته خونریزی شدید داشتم چند بارم گوشت اومد بیرون ازم از درد مردم تا اومد بیرون البته

مشکل هورمون هم ندارم

دست و پام مدام یخ میکنه 

ممکنه سردی رحم داشته باشم؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از کم خونی شدید هست خونریزی زیادی که داشتی  سعی کن خودتو تقویت کنی گوشت کباب کن بخور چهارمغز، ...

اصلا هیچکی بهم نمیرسه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
من موقعی که پریودم اگه ماست دوغ ترشی بخورم اینطوری میشم

وای من از درد مردم

دختر عمم از شدت درد بالا میاورد لرز میکرد طفلک. درد و سردی معمولا طبیعیه اما درمورد لخته ها باید تعدادشون کم و سایزشون کوچیک و دوبند انگشتی باشه بیشتر از اون میتونه نشانه بیماری باشه 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دختر عمم از شدت درد بالا میاورد لرز میکرد طفلک. درد و سردی معمولا طبیعیه اما درمورد لخته ها باید تعد ...

منم فک میکنم سردی رحمه چون ترشح سفید رنگ هم دارم

خودت برس  از هیچکی توقع نداشته باش

باید پدرم پول بده تا بتونم بخرم یا نه؟

2790
2823
2791
2779
2792