صوررتییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 835 عنوان میگمااااا 188 بازدید | 21 پست کاش برای ثبت نام نی نی سایت شماره شناسنامه میخواست که هم مردا نتونن عضو شنهم زیر 18 سال یا اونایی که مجردن و زیر 18 هم هست سنشون.ما خانم ها اینجا یه سری چیزا میپرسیم و مطرح میکنیم که واقعا احساس میکنم یه دختر کم سن نباید ببینه 🍀💜منتظریم یه نی نی کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃 1401/07/13 | 22:12 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahivar عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6456 بدون کاربری هم میشه اومد صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
almaskhanoom عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2844 به نظرت آیا مرد ها یا زیر 18 ها نمیتونستن شماره شناسنامه ی مادر یا خواهر بزرگترشون رو بدن تا وارد شن؟ ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه
صوررتییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 835 به نظرت آیا مرد ها یا زیر 18 ها نمیتونستن شماره شناسنامه ی مادر یا خواهر بزرگترشون رو بدن تا وارد شن ... باید اثر انگشتی میبود😂چهره نگاری میکردن😂 🍀💜منتظریم یه نی نی کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃
زغوغای_جهان_فارغ عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 4169 این خوبه ها ولی بعد اگه کاربریت میترکید باید چیکار میکردی
صوررتییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 835 این خوبه ها ولی بعد اگه کاربریت میترکید باید چیکار میکردی ینی چی کاربریت میترکید😂😂 🍀💜منتظریم یه نی نی کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃
almaskhanoom عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2844 باید اثر انگشتی میبود😂 چهره نگاری میکردن😂 بازم موقع ورود به سایت دوربین رو میذاشتن جلو ننه ها شون یا اثر انگشت اونا رو استفاده میکردن بابا کسی که بخواد قانون رو دور بزنه راهش رو پیدا میکنه 😂 ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه
صوررتییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 835 بازم موقع ورود به سایت دوربین رو میذاشتن جلو ننه ها شون یا اثر انگشت اونا رو استفاده میکردن بابا کسی ... وای😂 🍀💜منتظریم یه نی نی کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃
زغوغای_جهان_فارغ عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 4169 ینی چی کاربریت میترکید😂😂 میترکوندنت...سر دعوا و زدن یه سری حرفا یا تاپیکاپیش میاد بالاخره...خیلیا رو میشناسم بیخودی ترکیدن
صوررتییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 835 میترکوندنت...سر دعوا و زدن یه سری حرفا یا تاپیکا پیش میاد بالاخره... خیلیا رو میشناسم بیخودی ترکید ... آهاخب بعدش ممکن بود کاربریم تعلیق شه؟😂اشکال نداشت با شماره بقیه اعضای خانواده دوباره کاربری میساختم 😂 🍀💜منتظریم یه نی نی کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃
almaskhanoom عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2844 این خوبه ها ولی بعد اگه کاربریت میترکید باید چیکار میکردی با شماره شناسنامه یکی دیگه وارد میشدن! بازم فرقی نمیکنه تو اصل ماجرا بازم مردا و زیر 18 ساله ها و قیمه ها میریزن تو ماستا ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه
صوررتییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 835 با شماره شناسنامه یکی دیگه وارد میشدن! بازم فرقی نمیکنه تو اصل ماجرا بازم مردا و زیر 18 ساله ... 😂 🍀💜منتظریم یه نی نی کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃
زغوغای_جهان_فارغ عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 4169 آها خب بعدش ممکن بود کاربریم تعلیق شه؟😂 اشکال نداشت با شماره بقیه اعضای خانواده دوباره کاربری می ... خب پس فرقش با شماره چیه طرف 15 سالشه از شماره مامانش استفاده میکنه یام مرده خودشون خانم جا میزنه
صوررتییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 835 خب پس فرقش با شماره چیه طرف 15 سالشه از شماره مامانش استفاده میکنه یام مرده خودشون خا ... بله بله قانع شدم😂 🍀💜منتظریم یه نی نی کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃