2777
2789
عنوان

میگمااااا

188 بازدید | 21 پست

کاش برای ثبت نام نی نی سایت شماره شناسنامه میخواست که هم مردا نتونن عضو شن

هم زیر 18 سال یا اونایی که مجردن و زیر 18 هم هست سنشون.

ما خانم ها اینجا یه سری چیزا می‌پرسیم و مطرح میکنیم که واقعا احساس میکنم یه دختر کم سن نباید ببینه

🍀💜منتظریم یه نی نی  کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرت آیا مرد ها یا زیر 18 ها نمیتونستن شماره شناسنامه ی مادر یا خواهر بزرگترشون رو بدن تا وارد شن؟ 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه
به نظرت آیا مرد ها یا زیر 18 ها نمیتونستن شماره شناسنامه ی مادر یا خواهر بزرگترشون رو بدن تا وارد شن ...

باید اثر انگشتی می‌بود😂

چهره نگاری میکردن😂

🍀💜منتظریم یه نی نی  کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃
این خوبه ها ولی بعد اگه کاربریت میترکید باید چیکار میکردی

ینی چی کاربریت میترکید😂😂

باید اثر انگشتی می‌بود😂 چهره نگاری میکردن😂

بازم موقع ورود به سایت دوربین رو میذاشتن جلو ننه ها شون یا اثر انگشت اونا رو استفاده میکردن بابا کسی که بخواد قانون رو دور بزنه راهش رو پیدا میکنه 😂

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه
بازم موقع ورود به سایت دوربین رو میذاشتن جلو ننه ها شون یا اثر انگشت اونا رو استفاده میکردن بابا کسی ...

وای😂

میترکوندنت...سر دعوا و زدن یه سری حرفا یا تاپیکا پیش میاد بالاخره... خیلیا رو میشناسم بیخودی ترکید ...

آها

خب بعدش ممکن بود کاربریم تعلیق شه؟😂

اشکال نداشت با شماره بقیه اعضای خانواده دوباره کاربری می‌ساختم 😂

این خوبه ها ولی بعد اگه کاربریت میترکید باید چیکار میکردی

با شماره شناسنامه یکی دیگه وارد میشدن! بازم فرقی نمیکنه تو اصل ماجرا 

بازم مردا و زیر 18 ساله ها و قیمه ها میریزن تو ماستا 

با شماره شناسنامه یکی دیگه وارد میشدن! بازم فرقی نمیکنه تو اصل ماجرا  بازم مردا و زیر 18 ساله ...

😂

آها خب بعدش ممکن بود کاربریم تعلیق شه؟😂 اشکال نداشت با شماره بقیه اعضای خانواده دوباره کاربری می‌ ...

خب پس فرقش با شماره چیه  

طرف 15 سالشه از شماره مامانش استفاده میکنه یام مرده خودشون خانم جا میزنه

خب پس فرقش با شماره چیه     طرف 15 سالشه از شماره مامانش استفاده میکنه یام مرده خودشون خا ...

بله بله قانع شدم😂