2777
2789
عنوان

خجالتی بودن

167 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من دخترم امسال رفته کلاس اول خیلی خجالتیه و خیلی خیلی اروم صحبت میکنه که صداش شنیده نمیشه خجالت میکشه با بچه ها با معلمش کلا صحبت نمیکنه نمیدونم چیکار کنم کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه ممنون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی منم همینطوری بودم ولی کم کم بهتر شدم البته الانم یکم خجالتیم 

افغانی ها در تاپیک های من شرکت،لایک، ریپ و... نزنن😊🤝🏻We should all be feministsفمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرم ی سری از علمای سایت معتقدن دختر زودتر ب بلوغ فکری میرسه ولی جالب اینه همونا عقیدشون اینه همون دختری ک ب سن قانونی رسیده باید برای ازدواحش از پدر اجازه بگیره حق طلاق،حق خروج و... با شوهرش باشه حتی نمیتونه رییس جمهور بشه پس چیشد؟؟😏 مگه نمیگفتین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه؟ها؟ درواقع هرجا ب نفعتون باشه میگین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه هرجا ب ضرر میگین زن ناقص العقل و ضعیفه😏 زن ناموس نیس! یکی از احمقانه ترین روش های حمایت از یک زن اینه ک بگیم مگه خودت ناموس نداری؟ پس همونطور ک دوس نداری کسی مزاحم ناموست بشه تو هم مزاحم ناموس دیگران نشو انگار مردا باهم توافق میکنن ب مایملک همدیگه کاری نداشته باشن! زن یک انسانه مثل مرد زن ممکنه عشق کسی باشه ولی ناموس کسی نیس! اگر قرار باشه ناموسی وجود داشته باشه هرکی فقط و فقط ناموس خودشه بله مرد ها باید ب حریم زنان احترام بزارن ب خاطر اینکه زن ها خودشون مستقل از هر مرد دیگه ای انسانن و هیچکس حق نداره ب حریم انسان دیگه ای تعرض کنه عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسدی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘

منم اینجور بودم یادمه از اول تا پنجم یه کلمه هم حرف نمیزدم همه میگفتن لاله خجالتی بودم اصلا دست نشدم شدنی نیست فقط با رفتن تو مقطع دبیرستان تغییر کردم توسط بچها پررو شدم به حرف اومدم ولی بازم دوران دانشگاه کاری به مشکل برخوردم خجالتی کم رو

حالا اینکه کلا اروم هست و صحبت نمیکنه یه بحث اخه وقتی باهاش هم حرف میزنن انقدر یواش صحبت میکنه که صداش شنیده نمیشه خب بلاخره معلمش میخواد ازش درس بپرسه نمیدونم خیلی هم بهش تاکید میکنم بلند صحبت کنه انقدرم دلش میخواد با بچه ها بازی کنه دوست پیدا کنه ولی خجالت میکشه حرف نمیزنه منتظره اونا بیان باهاش دوست بشن

اعتماد به نفس شو بالا ببرید،از مهارت های که داره تعریف کنید.بهش مسئولیت بدین

مثلا شما جلوی در مغازه وایستین بگین برو ماست بگیر.

تو خونه باهاش بلند شعر بخونید دست بزنید.

جلوش چیزی از خجالتی بودن گفته نشه ،حتی اگر کسی گفت خجالتیه شما بگین نه فقط به زمان احتیاج داره.