2777
2789

تاحالا شده با خودتون بگین کاش یه رشته ی دیگه میرفتم یا توی انتخاب همسر،سن ازدواج و.. بیشتر دقت میکردم و هرچیزی که ازش پشیمون شدید

بگید شاید تجربه شد برا همه🌱

خدا جونم میدونم که همیشه هوامو داری و بهترینارو برام در نظر داری پس منم در برابر رنج و سختی ها صبورم و همیشه به یادتم💗تاپیک ها برای من نیست جز تاپیک گیتار سوءتفاهم نشه😍 🌱محجبه و پایبند به دین اسلامم اما به همه احترام میذارم و همه ی اعتقادات هم برام قابل احترامن،همه خواهر های من هستند و هرموقع ببینم داره به کسی ظلم میشه جدای از اعتقاد و پوشش از اون  حمایت میکنم💕دین اسلام،دین مهربانیست و هیچ زور و اجباری در اون نیست،پس باهم مهربون باشیم و هوای همو داشته باشیم:) هیچ وقت،هیچ چیز رو بدون تفکر نپذیرید🌿

اگه به عقب برمیگشتم هرگزایران دنیا نمی امدم🙃

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا سه ماه پیش میگفتم اگر برگردم عقب خیلی کارهارو انجام می‌دادم 

ولی از وقتی پدرم فوت شده  همش میگم. کاش برمیگشتم عقب و بيشتر قدر زحمت کشی و محبت های پدرمو میدونستم 

واقعا خوشبحال کسایی ک پدر دارن ی نعمتیه ک دیگه هیچوقت تو این دنیا نصیب آدم نمیشه 

خیلییی چیزا

چیااا🥺

خدا جونم میدونم که همیشه هوامو داری و بهترینارو برام در نظر داری پس منم در برابر رنج و سختی ها صبورم و همیشه به یادتم💗تاپیک ها برای من نیست جز تاپیک گیتار سوءتفاهم نشه😍 🌱محجبه و پایبند به دین اسلامم اما به همه احترام میذارم و همه ی اعتقادات هم برام قابل احترامن،همه خواهر های من هستند و هرموقع ببینم داره به کسی ظلم میشه جدای از اعتقاد و پوشش از اون  حمایت میکنم💕دین اسلام،دین مهربانیست و هیچ زور و اجباری در اون نیست،پس باهم مهربون باشیم و هوای همو داشته باشیم:) هیچ وقت،هیچ چیز رو بدون تفکر نپذیرید🌿
اگه به عقب برمیگشتم هرگزایران دنیا نمی امدم🙃

دست خودمون نیست که عزیزم :)

همه چیو دلمومیخاد عوض کنم. دلم مخاد برگردم به دبیرستان.. شاگرد اول کلاس بودم کاش رشته دانشگاهم رو درست انتخاب میکردم که یه سال بعدس تغییر رشته ندم.زودتر بینی عمل میکردم دوست پسر داشتن تحربه میکردم تو انتخابم عجول نبودم و عاقلانه رفتار میکردم

هرچه سریع تر از ایران میرفتم،بعد از دیپلم  هم پولش بود هم زبانم اوکی بود هم نمراتم خوب

🥺😍امیدوارم موقعیت بهتری برات پیش بیاد

دست خودمون نیست که عزیزم :)

درست نیست دوستدارم ولی 🤣🤣🤣

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

دوران عقدم رو زکل از تو می ساختم خیلی خاطرات بدی دارم ازش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تا سه ماه پیش میگفتم اگر برگردم عقب خیلی کارهارو انجام می‌دادم  ولی از وقتی پدرم فوت شده   ...

خدا رحمتش کنه عزیز دلم❤آدم چی میتونه بگه...مطمئنا پدرتون همیشه ازتون راضی بوده،سعی کن منفی فکر نکنی،ما دخترا حتی اگه بدترین دختر روی زمینم باشیم باز برای پدرامون با همه فرق داریم،امیدوارم آرامش ابدی نصیبشون بشه🌹

اگر به عقب برمی گشتم آدمها رو کمتر از روی ظاهر قضاوت می کردم 

و با خانواده شوهرم با سیاست برخورد می کردم 

و بیشتر پای صحبت کسانی که دوسشون داشتم می نشستم پدر و مادر و....

بیشتر از قبل به بچه هایی که در  بهزیستی زندگی می کردن بها میدادم 

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست