شیر، تخم مرغ، شکر را باهم هم بزنید به حدی که شکر داخل مواد حل شود
بعد بکینگ پودر و جوش شیرین را به همین مواد اضافه کنید و هم بزنید
در مرحله بعد روغن مایع و مایع خمیر را اضافه کنید
مواد را باهم هم بزنید و یکدست کنید
حالا آرد را به مواد اضافه کرده و دیگر با همزن کار نکید با دست مواد را هم بزنید و یکدست کنید
مواد شما برای رفتن داخل فر آمادست درجه را خودتون تنظیم کنید چون فر خانگی فرق داره
برای قهوه ای شدن ظاهر نون چایی زرده تخم مرغ را هم زده و خیلی کم شیره (آب،شکر که جوشیده و غلیظ شده) قبل از گذاشتن به فر روی نون چایی بریزید گفتن خیلی خیلی کم باشه در حد چند قطره بعد هم آروم با چنگال یه خط ملایم بکشید و کنجد هم اختیاریه