modern مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1176 عنوان بچه 166 بازدید | 14 پست کیا بچه کوچیک زیر پنج ماه دارن از حال هواش بگین گریه میکنه یا نه کولیک رفلاکس داره ؟ کسایی که ی بچه دیگ دارن که بزرگ تره بگن سخته آسونه چطوره 1401/07/13 | 16:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
llmoonll عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 984 من...بچم چند روز دیگه چهار ماهه میشهخوبه رفلاکس داره اما امپرازول میدم بهتره شیر میخوره میخوابه پا میشه میخنده او او میکنه با حالت ذوق و جیغخوبه در کل
mahdie_chترکیده عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 نزدیک زایمانته؟من پسراولم کولیک داشت ساعتهاگریه میکرد کولیکش باشربت اکی شد بعدش شب بیداری گرفت یعنی روزامیخوابید سیر شب بازیگوشی از۱۲بیدارمیشدتا۷صبح💔🤕 روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
گاوی عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8032 چند روز دیگه وارد ۵ ماه میشه ۴۰ روز اول که واقعا برام سخت گذشت اصلا دوست ندارم فکر کنم به اون دوران تجربه نداشتم همسرم زیاد همراه نبود خداروشکر کولیک و رفلاکس شدید نداشت الانم که هر لحظه داره شیرین تر میشه ♥️😍 دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
modern مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1176 نزدیک زایمانته؟من پسراولم کولیک داشت ساعتهاگریه میکرد کولیکش باشربت اکی شد بعدش شب بیداری گرفت یعنی ... اره وای کولیک رفلاکس خیلی سخته من ی بچه دیگ دارم اولی داشت تا خود دو سالگی همین باعث شد بد اخلاق بشه حالا میترسم دومی اینطور باشه
modern مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1176 چند روز دیگه وارد ۵ ماه میشه ۴۰ روز اول که واقعا برام سخت گذشت اصلا دوست ندارم فکر کنم به اون دوران ... خدا حفظش کنه عزیزم 😍
نادیا۷۵ عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 7196 اره وای کولیک رفلاکس خیلی سخته من ی بچه دیگ دارم اولی داشت تا خود دو سالگی همین باعث شد بد اخلاق بشه ... اولی چند سالشه؟
مینا765 عضویت: 1393/03/16 تعداد پست: 8397 بچه دوم ها خیلی بهترن هم حال مادر بهتره هم بچه با وجود خواهر یا برادر بهتر سرگرم میشه خدایا شکرت
modern مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1176 من...بچم چند روز دیگه چهار ماهه میشه خوبه رفلاکس داره اما امپرازول میدم بهتره شیر میخوره میخوابه پ ... خدا حفظش کنه 😍
modern مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1176 بچه دوم ها خیلی بهترن هم حال مادر بهتره هم بچه با وجود خواهر یا برادر بهتر سرگرم میشه اره توکل به خدا ان شاالله که خوب باشه برام دعا کنین
پونه1401 عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 876 من تا به این لحضهدقیقا دهنم .... شد رفلاکس بد غذایی و ضعف عمومی بدن بچم دیونم کرده
مینا765 عضویت: 1393/03/16 تعداد پست: 8397 اره توکل به خدا ان شاالله که خوب باشه برام دعا کنین انشاله هست کلا بچه دوم که بیاد حتی اگر گریه کنه مثل اولی نیستی سردرگم و آشفته واسه همین اونایی که دومی میارن میگن سومی هم بیاریم و اونایی که اولی میارن میگن توبه خدایا شکرت
modern مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1176 آره واقعا برام سخت گذشت بچه اول و توبه کار شدم ولی ناخواسته دومی باردار شدم خواست خدا بود
mahdie_chترکیده عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 اره وای کولیک رفلاکس خیلی سخته من ی بچه دیگ دارم اولی داشت تا خود دو سالگی همین باعث شد بد اخلاق بشه ... ان شاالله ک خوبه،منم خیلی استرس دارم ولی ادم سردومی تجربه داره میدونه چیکارکنه دیگ..سراولی خیلی اعصابم ریخته بودبهم طوریکه وقتی نمیخوابید میزدم توسرخودم وگریه میکردم..چشمام ازکاسه داشت درمیومدازخواب وخستگی وپسرم میخواست بازی کنیم باهاش🤕یه روز نذاشتم ظهرزیادبخوابه باهاش بازی کردم دیگ خواب شبش تنظیم شد روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿