2777
2789
عنوان

حس میکنم زشتمم

250 بازدید | 9 پست

تا آخر بخون لطفا نظرت برام مهمه❤

من اعتماد به نفسم پایینه خودمو از همه کمتر میدونم همه میگن چشمام و بینیم خیلی خوشگله ولی من بیزارم از چهرم همش از خودم عیب میگیرم حس میکنم زشتم مثلا ی خواستگار دارم همسایمون از وقتی خواستگاری کردن سعی میکنم تو چشمشون نباشم چرااا؟؟؟؟ مگه اونا خودشون خیلی خوبن؟؟؟ با اینکه رد کردم و خوشم نیومد ولی خودمو کمتر میدونم مثلا مغازه هایی ک صاحبش ی ادم جوونه نمیرم😐💔حس میکنم خیلی بی سلیقم کلا آنقدری خودمو بی لیقت و پست میدونم ک با اینکه پولشو دارم نمیرم پاساژهای خوب ! 

همیشه نکات منفی میبینم ی مشکلی هم ک دارم هراس اجتمایی دارم و از آدما میترسم همش حس میکنم باید سرگرمشون کنم حس میکنم بی لیاقتی کسی دوستم نداره ! مشاور هم رفتم تا دلتون بخواد 

چیکار کنم؟💔

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

خودتو دوست داشته باش

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

این پایین بوده اعتماد به نفس گه گاهی برا بعضیا پیش میاد اینکه دائمی باشه بده  شما هر روز برو تو آینه حتی اگه احساس زیبایی هم نمیکنی از خودت تعریف کن بگو که چقدقشنگی چقد چشات خوشگلن چقد فلان قطعا هر آدمی زیبایی های خودشو داره و اینطور نیست که زشت باشید  

اصلا همون که تو میگی 

زشتی و بیریخت و بدسلیقه و افتضاح 

خب بعدش 

آدم زشت نباید زندگی کنه آدم بدسلیقه نباید زندگی کنه .

بجای اینکه به خودت کلید کنی زیبایی های اطراف رو بیشتر بهشون دقت کن 

کم کم درست میشی

زیبایی های اطراف که به چشمت بیاد زیبایی های خودت هم به چشمت میاد 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...

من اعتماد بنفسم بد نبود خودمو زشت نمیدونستم

تا اینکه یه مردی اومد تو زندگیم و باهم عقد کردیم 

یادمه اوایل رابطه ازم خیلی تعریف میکرد از همچیم

ولی کم کم از ظاهرم ایراد گرفت مستقیم میگفت زشتی 

یا دست وپاچلفتی هستی

من ازش جدا شدم ولی کامل اعتماد بنفسم اومد پایین دقیقا عین الانه تو

دارم رو خودم کار میکنم که یه دختر موفق بشم و مستقل  دیگه اصلا خودمو زشت نمیدونم چون بدون هیچ عملی هستم 

فوقش یه عمل بینی که دوس دارم انجام بدم اگع خدا خواست و ازدواج کردم بعد ازدواجم عمل میکنم چون الان شرایطش رو ندارم

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌

حس ارزشمندی و لیاقت رو باید در خودتون افزایش بدید که خب دوره ها و کتاب های خوبی در این باره هست 

این یه مسیره که قدم به قدم باید جلو برید و بعد یه مدت حس میکنید که اوه انگار حالم با خودم بهتره و حس لیاقتم زیاد شده

یه شبه اتفاق نمیوفته

یه سری باورهای کودکی مخرب باید با باورهای سالم جایگزین بشن و خلاصه باید خودشناسی کنید تا پی به ارزشمندی واقعی تون ببرین

اصلا همون که تو میگی  زشتی و بیریخت و بدسلیقه و افتضاح  خب بعدش  آدم زشت نباید ...

دقیقا باهات موافقم عزیزم

من همسر سابقم اوایل ازم تعریف میکرد از ظاهرم و بقیه چیزا .اما یه روز بهم میگفت زشتی .دست وپاچلفتی ای و غیره

من ازش جدا شدم اعتماد بنفسم اومد پایین خیلی

ولی دارم رو خودم کار میکنم که یه دخترموفق و مستقل شم و حرفای یه ادمی که مریض بوده روم تاثیری نذاره و همون دختر سابق بشم که اعتماد بنفس داشت 

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌