2777
2789

من بروجردیم بپرس تا بگم

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمیز وسواسی هر روز صبح کوچه رو میشورن خونه زندگیشون برق میزنه .

عاشق مهمونی وشب نشینی هستن .

با سلیقه وخوش ذوق واهل سفر هستن .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

خوشگذرونن اما خسیس بینشون زیاده بنظرم هرچند همههه جا خوب و بد داره و لنظرم ی مقدار اهل چشم و هم چشمین اما مهربونن واقعا و متعصب نیستن اصلا یا اهل حرف پشت کسی زدن 

ما چندتا همسایه بروحردی داشتیم طبق اونا میگما 

بروجردی ها لرن؟

بله لر هستن ولحجه ی زیبایی دارن 

نزدیکه خرم ابادِ،شهرزیادبزرگی نیست، از اول شهر تا میدان شهدا بافت شهریش قدیمیِ از میدون شهدا ب بعد نسبتا جدیدسازِ،قیمت موادغذایی و پوشاک اینانسبتامناسب تراز جاهای دیگس،مردمشم،عین همه جاهایی دیگه هم خوب داره هم بد دیگه...

بروجرد معروف ب پاریس کوچولو .

شهر زیباییه

خیلی قلیون میکشن زن ومرد عاشق قلیون وشب نشینی هستن تخمه زیاد میخورن .

چشم وهم چشمی ورقابت بینشون زیاده .زن هاشون طلا زیاد استفاده میکنن

بروجردی ها مگه خودشون از خودشون تعریف کنن😁😁

خخخ بخدا ب همین اسم معروفه .

اهل کجایی؟

خخخ بخدا ب همین اسم معروفه . اهل کجایی؟

آره میدونم ولی اصلا خوشم نمیاد اسم های قلبمه سلمبه میذارن 

یا میگن فلان جا آدماش چجوریه خوب و بد همه جا هستن دیگه حالا شاید از رسم و رسوم بپرسی ولی اتیکت برای یک شهر یا جای دیگه خنده داره واقعا ........

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
آره میدونم ولی اصلا خوشم نمیاد اسم های قلبمه سلمبه میذارن  یا میگن فلان جا آدماش چجوریه خوب و ...

بیشتر این اسم رو من شهر های دیگه دیدم نصبت دادن ب بروجرد مثلا جایی گفتم اهل بروجردم گفتن همون پاریس کوچولو .

چون اهل تفریح وخوشگذرونی هستن بهش میگن پاریس کوچولو دنبال ی مناسبتی مراسمی هستن پایکوبی کنن .شما روز نیمه ی شعبان باید بری ببینی ک مردم چکار میکنن وشدیدا مرید امام حسین هستن ماه محرم وصفر خیلی رعایت میکنن از بزرگ وکوچک همه مشکی پوشن .عزاداری برای امام حسین طوریه مو ب تن آدم سیخ میشه خیلی قشنگه .