2777
2789
عنوان

بچه ها راجب مدر کسی پروژسترون

94 بازدید | 9 پست

دکتر برام نوشته 40 عدد اما اصلا یادم نیست دقیق چه روزی باید بخورم فکر میکنم گفت از روز 11 پریود تا 22 روزی 2 تا بخورم 

شمااطلاعاتی راجبش دارید؟ عوارض‌ و اینا 

من برای منظم شدنه پریود باید شروع کنم بخورمش 

منم ی مدته واس تنبلی تخمدون میخورمش

این سری دکتر با ویتاگنوش گف بخورم

ویتاگنوس از روز دهم مدروفم هم از روز ۱۵ البته شاید دکتر شما چیز دیگه گفته

راجب عوارضش نمیخوام بدونم چون ناراحتم میکنه

منم ی مدته واس تنبلی تخمدون میخورمش این سری دکتر با ویتاگنوش گف بخورم ویتاگنوس از روز دهم مدروفم ه ...

دقیقا منم میخواستم با روش های طبیعی پریود بشم و تنبلی تخمدانم رفع بشه دیدم درست نمیشه و دارو لازمه میخوام شروع کنم😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم میخواستم با روش های طبیعی پریود بشم و تنبلی تخمدانم رفع بشه دیدم درست نمیشه و دارو لازمه م ...

اره عزیز دلم

منم خیلیییی ناراحتم

۲ ما بود پریود تشدم دیگه مجبور شدم برم دکتر با دارو بشم

از ۱۷ سالگی هورمونام ب هم ریخت بعدم ک مشکلات پریود ک نمیشدم یا لکه بینی سیاه بود

قبلا راحت میشدم خونریزیمم زساد بود تا اینکه هورمونام ب هم ریخت

الانم ک ۲۱ سالمه واقعا کلافم

بزنگ مطب دکترت سوال کن ازش

فقط تا زمانی که اینو بخوری پریودت مرتبه،قطع کنی باز نامرتب میشه☹ فوقش یکی دو دوره مرتب باشه بعد از قطع قرص

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم😍❤
اره عزیز دلم منم خیلیییی ناراحتم ۲ ما بود پریود تشدم دیگه مجبور شدم برم دکتر با دارو بشم از ۱۷ سا ...

آره منم خیلی داغونم بخاطر این موضوع منم 50 روز یا دو ماه عقب میندازم و اذیت میشم تمامه اون 50 روز علائم و ورم دارم به تخمدان‌ها فشار میاد ولی پریود نمیشم سنگینم بدترین حسه آنقدر کلافه بودم رفتم دکتر دارو داد بهم که تازه میخوام شروع کنم منم 21 سالمه و از 18 سالگی که ازدواج کردم پریودم نا منظم شد

بزنگ مطب دکترت سوال کن ازش فقط تا زمانی که اینو بخوری پریودت مرتبه،قطع کنی باز نامرتب میشه☹ فوقش یک ...

توروخدا نگو کلی با خودم کلنجار رفتم که دارو بخورم یا نه با وجود رژیم و ورزش این بلا سرم میاد 😣 مجبورم بخورم اخه