hana356ii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 909 عنوان معاینه سینه!!! 400 بازدید | 20 پست سلام کسی هست که سونوی سینه داده باشه؟سینه ی راستم ترشح شیری داره حالا باید سونو بدم پرولاکتینم هم نرمال بود کسی شرایطش مشابه من بوده؟؟؟ و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم ..... بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت 1401/07/13 | 14:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
drzahrasalary عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 1918 عزیزم نگران نباش شما هم سونو باید بدید هم معاینه بشید،سینتون پوست پرتقالی شده؟
hana356ii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 909 عزیزم نگران نباش شما هم سونو باید بدید هم معاینه بشید،سینتون پوست پرتقالی شده؟ سلام عزیزمنه اصلا نه توده ای حس میکنم نه چیزی ۳۱ سالمه پوست سینم هم مشکلی نداره و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم ..... بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت
دخترآبادی عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3718 من گاهی نوک یکی از سینه هام خیلی درد میکنه بعدش اروم میشه.گاهی هم یه توده توی سینه دیگه ام حس میکنم ولی دکتر نرفتم شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲
drzahrasalary عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 1918 سلام عزیزم نه اصلا نه توده ای حس میکنم نه چیزی ۳۱ سالمه پوست سینم هم مشکلی نداره دو دستت قلاب کن بهم بگیر جلو شکمت فشاربده جلو آینه وایسا ببین تغییر یا دردی حس میکنی؟
hana356ii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 909 من گاهی نوک یکی از سینه هام خیلی درد میکنه بعدش اروم میشه. گاهی هم یه توده توی سینه دیگه ام حس میکن ... ممکنه کیست باشه حتما دکتر برو عزیزم و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم ..... بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت
دخترآبادی عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3718 عزیزم نگران نباش شما هم سونو باید بدید هم معاینه بشید،سینتون پوست پرتقالی شده؟ منظورتون از پوست پرتقالی چیه؟ شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲
hana356ii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 909 دو دستت قلاب کن بهم بگیر جلو شکمت فشاربده جلو آینه وایسا ببین تغییر یا دردی حس میکنی؟ نه هیچ درد و تغییری حس نمیکنم و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم ..... بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت
hana356ii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 909 منظورتون از پوست پرتقالی چیه؟ دون دون شدن پوست رو میگن پرتقالی و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم ..... بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت
دخترآبادی عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3718 دون دون شدن پوست رو میگن پرتقالی نه اونطوری نشدم.ولی میرم دکتر ببینم این درد از چیه.پسرم وقتی یکسالش شد یکدفعه اس شیرم رو نخورد گاهی میگم شاید از اون باشه شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲
drzahrasalary عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 1918 منظورتون از پوست پرتقالی چیه؟ عزیزم پوستپرتقال سوراخ های ریز تو رفتگی داره منظورم اونه
hana356ii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 909 نه اونطوری نشدم. ولی میرم دکتر ببینم این درد از چیه. پسرم وقتی یکسالش شد یکدفعه اس شیرم رو نخورد گ ... ممکن هم هست شیر توش مونده باشه بقول قدیمی ها و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم ..... بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت
drzahrasalary عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 1918 نه هیچ درد و تغییری حس نمیکنم پس باید سونو انجام بدید اگر سونو کردید پیجم بفرستید کمکتون میکنم
hana356ii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 909 پس باید سونو انجام بدید اگر سونو کردید پیجم بفرستید کمکتون میکنم ممکنه بی دلیل ترشح داشته باشه سینم؟ یعنی خطر داره؟ و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم ..... بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت