2777
2789
عنوان

نفخ

114 بازدید | 14 پست

خانوماااا خسته شدم 😐 یک ماه و نیمه در حال اقدامم ، از وقتی اقدام کردم همش نفخ دارم .ابرو برام نمونده جلو شوهرم 😐 چکار کنم ؟ راه حلی چیزی ندارین؟  حتی میخام برم دستشویی تو مسیرش Wc  زرتی در میره 😐😂قابل کنترل نیست تاحالا اینجور نشدم هیچ وقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای  درشو بگیر بکش صدا نده  

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤
طبیعت سرده

طبع

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤

وای دختر چه کردی همرو بمباران کردی    

زیره و رازیانه با نبات آسیاب کن بخور 

گرمیجات بخور 

اقدامی اینی ،بارداربشی ماههای اول نفخ زیاد میکنی اون موقع چه میکنی   

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
اخه از وقتی اقدام کردم اینجور شدم...صبح ها هم حالت تهوع دارم ولی بالا نمیارم ، نمیدونم مشکل گوارشیه ...

تست بده شاید واقعن باردار باشی 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد