2777
2789
عنوان

کسی میدونه ...........................

225 بازدید | 16 پست
دوستم پیشونیش یه گردو دورم کرده رفته بود دکتر گفته بود سینوزیت داره تا اینکه 2 روز پیش سرگیجه و حالت تهوع میگیره وهمون ورمه هم همونجور هست دکتره دوباره بهش چرک خشک کن میده

اطلاعی از سینوزیت دارین ؟

تو سینوزیت طبیعیه پیشونی یه گردو ورم میکنه؟
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سینوزیت دارم ولی علامت عمدش همون درد شدید پیشونی و شقیقست بهتره پیش ی دکتر دیگه بره
خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
همسر منم سینوزیت داره و قسمت های سینوس روی پیشونیش یه کم متورم اما نه مثل گردو
ولی تهوع و سرگیجه نداشته
آدمها آنقدر زود عوض می شوند،آنقدر زود که تو فرصت نمیکنی به ساعتت نگاهی بیندازی و ببینی چند دقیقه بین دوستی ها تا دشمنی ها فاصله افتاده است!
من هم سینوزیت دارم تا حالا نشنیدم کسی سینوزیت داره سرش ورم کنه
من که هر وقت اذیتم می کنه سرم رو خم کنم احساس فوق العاده سنگینی و درد دارم نه سرگیجه
گاهـی ارزش واقعـــی یک لحظه را تا زمانــی که به یک خاطره تبدیل نشود نمــی فهمیم...
رسی منم میخواستم بهش بگم ولی ترسیدم هول کنه بگم بهش ؟
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
ببخشید نتم افتضاحه
ممنونم که نطر میدین
سلام
من وخواهرم هم چندین ساله سینوزیت داریم ولی تابه حال ورم نداشتیم
حتما آزمایش بده ویه دکتر دیگه نشون بده
خوب ببین ...
این است دنیایی که به خاطر دیدنش به شکم مادرمان لگد میزدیم !!!
سویت جان این نزدیک به کنا ر سمت راست پیشونیش هست