2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا انقدر این سوالو میپرسی من خودم فوبیای ایدز دارم وسواسم دارم اطلاعاتم راجبش کامله 

اخه نگران پسرم هستم همش میترسم نکنه مبتلا بشه واسم کابوسه😥 لنفوسیت بدنش نوشته بود ۴۱ درصد و گلوبول سفید هم ۵۹۰۰ بود

عزیزم من شنیدم اگه تا روز اول که مورد مشکوک پیش بیاد و بترسی که شاید ایدز بگیری ی امپولی هست بزنی دیگه نمیگیری. و اینکه بازم اگه زود بفهمی و ی داروس بخوری پیشرفت نمیکنه به نظرم میاد اگه خیلی نگرانی با مراکز که در این رابطه هستن صحبت کن

اخه نگران پسرم هستم همش میترسم نکنه مبتلا بشه واسم کابوسه😥 لنفوسیت بدنش نوشته بود ۴۱ درصد و گلوبول ...

چرا نگرانی مگه خدایی نکرده اتفاق خاصی واسش افتاده؟

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
اخه نگران پسرم هستم همش میترسم نکنه مبتلا بشه واسم کابوسه😥 لنفوسیت بدنش نوشته بود ۴۱ درصد و گلوبول ...

خب چرا ربطش میدی به ایدز؟؟ همینجوری الکی؟؟

عزیزم برا تشخیص ایدز فقط باید ازمایش ایدز بدی اونم ۶ماه بعد از ورود ویروس 

با این چیزا نمیشه فهمید که 

بعضی از مریضی ها هم ممکنه مقداررگلبول رو کم یا زیاد کنه. حتما ایدز نیس

اگه میخوای خیالت راحت بشه ببرش مرکزش که تو خیابان شهید قرنی هست آزمایش میگیرن .وهمه چیتون مخفی میمونه.فقط اولش یسری سوالات شخصی هست که باید اونارو درست جواب بدین.آزمایشات هم همه رایگانه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز