2777
2789
عنوان

پشت کنکورم

168 بازدید | 12 پست

مشاور گرفتم

سال دوممه

میترسم پریروز برای اولین بار کل برناممو انجام دادم ۱۰ ساعت

ولی دیروز جاموندم از برنامه اولش بعد دیگه به کل به کل دیگه نخوندم تا الان

تا یکشنبه باید مباحثو برسونم اما همش میترسم

با رتبه پنج رقمی غیر مجاز سال اول

مگه میشه امسال دندون اورد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه ولی باید درس و خوب بخونی 

میتونی دندون بیاری

هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم

مثبت باش چرا نشه ، حتما درس نخوندی که رتبه ی پارسالت ۵ رقمی شده

امسال بخون تو میتونی ، درست و پیوسته بخون ، دی ماه هم دوباره میتونی شرکت کنی تا تو جو کنکور قرار بگیری و تجربه کسب کنی

من نمیدونم مشاورت چطوریه اما سعی کن برنامه رو با کیفیت اجرا کنی و مرور مناسب داشته باشی 

شل نکن یدفعه 

خسته شدی استراحت کن اما جا نزن

چقد منی منم جاموندم

ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ ܝ‌ߊ ܦ̇ܝ‌ߊ‌ܩࡐ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܩܢ ܭܝ‌ܥ‌‌✿ܩࡅ߭ܨ ܭ ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ܠܘ ܟܿߊ‌ܭ ܥ‌‌ܦ̇ࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌☠ܢ̣ߊ ࡅ߭ࡐ‌ܝ‌ ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡈߊߺࡐ‌ܝ‌ܨ ܝ‌ܢܚ݅ܥ‌‌ ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܥ‌‌ ܭܝ‌ܥ‌‌ ܭ ߊ߬ࡅ࡙ࡅ߭ܥ‌‌ܘ ߊ‌ܩܢ ܝ̇‌ࡅ࡙ܝ‌ ܢܚߊ‌ࡅ࡙ܘ ߊ‌ܚ݅ࡍ ߊ‌ܝ‌ߊ‌ܩܢ ܭَࡅ࡙ܝ‌ܥ‌‌۱/۴🔗💚
چطوری؟ مگه بودن؟

من سال سوم قبول شدم یعنی دو سال پشت بودم پایم قوی بود نمیتونم بگم ضعیف بود ولی یه سری مشکلات داشتم سالای اول نشد....یکیو میشناسم رشته ریاضی بود تو یه سال پزشکی اصفهان آورد و...

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
شما چی قبول شدین؟

پزشکی

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁