2777
2789

خودتون یکم جمع کنید

وام بگیرید

کمیم قرض کنید

خواهرم اینجوری گرفت

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتون یکم جمع کنید وام بگیرید کمیم قرض کنید خواهرم اینجوری گرفت

وام کجا بود خاهر دلت خوشه من خاستم وام مستاجری بگیرم گفت بودجه نیست افتاد دنبالم تا خونه دویدم یه وام ۲۰ تومنی فرزند اوری هنوز ندادن 

مامان دوتا فرشته 😍

به نظرت دیگه میشه خونه بخری اونم تو کلان شهرا؟؟

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔

وام خیلی تاثیر داره

قرض بگیرید

خونه ارزون‌تر و کوچیکتر اولش بگیرید هرچی باشه از مستاجری بهتره

از فروش هیچی دریغ نکنید

من طلای خودم حتی بچه هام حتی حلقه هام با ماشینم همه چیمونو فروختیم ، میتونی خونه ۴ میلیاردی بگیر نمیتونی ۳ ملیاردی نمیتونی ۲ میلیاردی نمیتونی ۱ میلیاردی ، محله های کرج دیدم از ۳۰۰ ملیون .. میدونم جاش باب میل شاید نباشه اما من به شخصه راضی ام اونجا بشینم اما پوله اجارم بمونه تو جیبم بعدشم این یه مدته همیشگی نیست که ، موفقیت سختی داره که باید به جون خرید

ببین اشتباه خیلی از مردم اینه که پولاشونو تو بانک نگه میدارن اینجوری تو هرچقدرم از بانک سود بگیری اما اصل پولت ثابته با تورم رشد نمیکنه ، مثلا من ۳۰۰ میلیون دارم خونه مد نظرم کرج ۱ میلیارده نمیتونم بخرم پس پولمو مثلا میدم ماشین میگیرم تا با رشد تورم قیمتش رشد کنه ، طلارو به کسی پیشنهاد میدم که قراره حالاحالاها نفروشتش وگرنه واسه چندماه ضرره ، از بورس و دلار هم سر در نمیارم پس خطر نمیکنم ، ماشین فروشش راحت تره خوابش از خونه کمتره ضررشم از طلا کمتره ، طلا واسه نگه داشتن به مدت چند سال سوده

وام کجا بود خاهر دلت خوشه من خاستم وام مستاجری بگیرم گفت بودجه نیست افتاد دنبالم تا خونه دویدم یه وا ...

دلم خوش نیست

من خودم پارسال بانک مهر اقتصاد ۴۰ خوابدندم ۴۰ وام گرفتم

از طرفیم برادر شوهرم امسال ۳ تا ضامن بازاری برد پست بانک

از قبلم از همه قرض کردیم ۲۰۰ میلیون شد گزاشتیم بانک تا میانگین حساب گرفتن و ۲۰۰ میلیون دیگه وام گرفتن 

دیگه وام مفت نیست باید بدو بدو کنی و وقت بزاری

وامم نشد قرعه کشی باید شرکت کنی

ما پارسال ۵ میلیونی داشتیم

در اخر ۵۰ گرفتیم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..