می دونی اگه واقعا آدم بد ذاتی بودم اینهمه ناخوشی برام مهم نبود ولی وقتی میبینم که اینهمه مظلومم و بد نبودم و انهمه بدی در حقم هست.......................اینه که حالم رو بد میکنه میگم اگه شرایطم یه جور دیگه بود من الان این آدم فعلی نبودم
پیش هر مشاوری رفتم و گوشه ای از زندگیم رو براش تعریف کردم همشون گفتن ای خانم اینایی که میگی چیزی نیست فقط شما زیاد از حد حساسی و همین هیچ کس درد آدم رو نمیفهمه
نه عزیزم حال منم که خوب شدنی نیست که با حرفای تو خراب بشه اما اونا چون دردای من و تو رو نکشیدن و حال ما رو ندارن هیچ وقت درک نمیکنن حق دارن اما نمیدونن همین مشکلاتی که اونا کوچیک . حجساس میبینن ما رو ادم رو از پا میندازه
ان شاء ا... که سال جدید برات یه سال پر خیر و برکت باشه و بیای همین جا خبر بارداریت رو بگی عزیزم به حق فاطمه زهرا خوشحال شدم باهات حرف زدم کاری نداری با من گلم برم به دختری شیر بدم فعلا شب بخیر
عزیزم تازه دیدم سوالی که پرسیدی رو..... بدون دکلره که نمیشه یاقوتی درآورد....یعنی شفاف و خوشرنگ نمیشه....روی موی مشکی بریزی قهوه ای میده که توی نور قرمزیش یه کم معلومه.... من هایلایت کردم یعنی با کلاه یه قسمتهایی از موهام رو مثل مش دکلره کرد بعد روی کل موهام یاقوتی ریخت....دو رنگ شد خوشگل شد....