2777
2789
عنوان

خانما کمک کنید بچم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لکاش زیاده خودتونم دارید؟؟ 

سلام اره سه چهرتا بزرگ داره ریزم زیاده درحدخال.خودم که صدتا وای تاالان نفهمبده بودم دقت کردم دیدم منظورم اینه مه روزیبایی تتثیرنداره  لک بزرگم سه چهارتا هست  

سلام اره سه چهرتا بزرگ داره ریزم زیاده درحدخال.خودم که صدتا وای تاالان نفهمبده بودم دقت کردم دیدم من ...

خودت فقط تو خانواده داری خواهر پدر چی دارن؟؟ 

.. خدا نکرده خال گوشتی چیزی ک نزدی

منم دارم ولی نمیدونم چرااین همه نگرانم

معجزه اتفاق میفته مثل یه نور🤍😍    خدایاشکرت❤
خودت فقط تو خانواده داری خواهر پدر چی دارن؟؟  .. خدا نکرده خال گوشتی چیزی ک نزدی منم دارم ولی ...

نه ندارن مامانم خال داره یه دونم خال گوشتی داره  آزاری نداره

نه ندارن مامانم خال داره یه دونم خال گوشتی داره  آزاری نداره

پس اگ مادرت یدونه خال داره خودتم خال نمیزنی

کاش بشه تلگرام یکم چت کنیم اجی

اینجاهی منتظرت میشم دیر میای

معجزه اتفاق میفته مثل یه نور🤍😍    خدایاشکرت❤
پس اگ مادرت یدونه خال داره خودتم خال نمیزنی کاش بشه تلگرام یکم چت کنیم اجی اینجاهی منتظرت میشم دیر ...

نگران نباش اگه علایمی نداری الکی غصه نخور من چندتا دکتر رفتم تعدادکمی  حادمیشه تومورمیشه ماتمام خانواده متدریم خال و کک دارن  هیچیشونم نیس سالم خوشگل  حساس نشو 

نگران نباش اگه علایمی نداری الکی غصه نخور من چندتا دکتر رفتم تعدادکمی  حادمیشه تومورمیشه ماتمام ...

بدن انقد جوش و روزنه مو داره دیگه کک وخال گمه توش مگردقت کنی