2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔😔😔

ببین کسی ک ولت میکنه میره ارزش هیچی ندار ارزش خودکشی ندار اصلا ارزش فک کردنم ندار اون اگ میموندم باعث می‌شد از خودتم بدت بیاد باکسی باش ک دوست داشته باشه خودمم فکرم درگیره این حرفو میزنما ولی من منطقی تصمیم گرفتم جدایم بخشی از زندگی

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
ببین کسی ک ولت میکنه میره ارزش هیچی ندار ارزش خودکشی ندار اصلا ارزش فک کردنم ندار اون اگ میموندم باع ...

دیگ از ای ب بعد بهش اهمیت نمیدم

ولی..

کاش یا رب،که نیفتد به کسی کار کسی ۰۰💫🦋
اگر ارزش برات قائل نیست (نمیدونم قضیه چیه که) چرا منتظر تماس کسی هستی که بهت احترام نمیذاره و ولت می ...

تا الان هیچ بی احترامی بهم نکرد ولی امشب بش پیام دادم دلم برات تنگ‌شده سین زد جواب نداد

کاش یا رب،که نیفتد به کسی کار کسی ۰۰💫🦋
دیگ از ای ب بعد بهش اهمیت نمیدم ولی..

سوره ضحی ۱۱ بار بخون ب نیت محبت بینتون بلکه آروم شدی ولی عزیزم کسی ک رفت برگشت هم قبولش نکن رهاش کن 

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
تا الان هیچ بی احترامی بهم نکرد ولی امشب بش پیام دادم دلم برات تنگ‌شده سین زد جواب نداد

نمیدونم دلیلش چیه ولی اگه فهمیدی قدرت رو نمیدونه بش فکر نکن

به آدم دیگه ای فکر کن که الان یه گوشه ی دنیا میتونه دیوونه وار عاشقت باشه و تو هم عاشقش باشی به جای این رابطه ی پر دردسر