2777
2789

خل شدی دختر  از صب کلی تاپیک زدن آی ولم کرد ای دلم تنگ شد خودکشی میکنم خودمم یکی ازاون شکس خورده هام گور باباشون بگیر بخواب بابا

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب بش پیام دادم دلم برات تنگ شده اون فق سین زد خیلی ناراحتم نمیدونم چیکارکنم😔

من مطمئنم جوابتو میده فقط اندکی صبر فقط بدون هرچی بیشتر به طرفت بی محلی کنه و برای خودت ارزش قائل باشی بیشتر دیوونت میشه 

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا   
😔😔😔

والا دستو بشکنی ک آقا یه زنگ بزنه بدش بگ ایشاله خوب میشی بره تو بمونی عواقب کارت و دردای ک باید بکشی چ فکردی واقعا این حرفو زدی

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
خیلی سختمه💔🥲😔

یا یک چیزی حواستو پرت کن ک بهش فکر نکنی هر چی بیشتر به طرفت وابسته بشی بیشتر ازت دور میشه تجربه کردم ک میگم 

یا یک چیزی حواستو پرت کن ک بهش فکر نکنی هر چی بیشتر به طرفت وابسته بشی بیشتر ازت دور میشه تجربه کردم ...

بنظرت با درس خوندن میتونم دیگ بهش فک نکنم؟

کاش یا رب،که نیفتد به کسی کار کسی ۰۰💫🦋
تا چن ماه تو گچ باید باشه؟

چ بدونم اصلا چرا این به فکرت رسید به فکر خودت نیسی ک قرار درد بکشی یا خونوادت ک چق ناراحت میشن اونم بخاطر کی کسی ک براش مهم نیسی انق عاشقی 

بنظرت با درس خوندن میتونم دیگ بهش فک نکنم؟

بستگی داره علاقه داری یا نه من با باشگاه رفتن و تفریح بیشتر حال میکنم