2777
2789
عنوان

کار درمانی یا اصلاح درمانی

136 بازدید | 7 پست

کسی اینجا هست که کار درمانی بلد باشه برا پای دخترم که چرخش به داخل داره چندتا حرکت اصلاحی میخوام یادم بدید دکتر بردمش کفش و صندل هم گرفتم فقط میخوام تو خوگه باهاش این چندتا حرکت رو کار کنم 

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊

عزیزم تا اونجایی که میدونم کاری نیست که با گفتن متوجه بشید باید از نزدیک کار یه کار درمانو ببینید و اموزش ببینید

اینجا ممکنه اشتباه بگن یا شما خوب متوجه نشید و کارو درست انجام ندید خدای نکرده اسیب وارد بشه به پای دخترتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام یه گروه تو تلگرام خواستی بیا. کلاب فوته؟

اره میخوام درخواست دوستی میدم قبول کن یا لینک گروه زو بزار اینجا

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
عزیزم تا اونجایی که میدونم کاری نیست که با گفتن متوجه بشید باید از نزدیک کار یه کار درمانو ببینید و ...

با عکس منظورم بود مثل این عکس ک الان میفرستم

عزیزم اگه بچه ات مشکل داره حتما برو کلینیک آرام برای کاردرمانی.. پدربزرگ شوهرم مشکل پارکینسون داشت حتی نمی تونست تنهایی دستشویی بره ولی الان بعد از 7 8 جلسه خیلی بهتر شده و یه خورده از کاراشو خودش می کنه