2777
2789
یعنی هر شیشه ۴ماه؟

از دو یا سه ماهگی شروع کردم براش

ماه های اول زیر بار دارو نمی رفتیم

اشتباه هم کردیم البته

اصلا وزن نمی گرفت، به قول خودت، پوشک خیس نمی کرد، پوشکش نارنجی میشد از کم آبی،  همش گشنه بود...

از دو یا سه ماهگی شروع کردم براش ماه های اول زیر بار دارو نمی رفتیم اشتباه هم کردیم البته اصلا وز ...

خیلی سخته کاش خوب شه دخترم زود.بدبختی هزار جور الرژی هم داره

به امضام گیر دادن دیگه هیچی نذاشتم 😤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دکترش محشره ،دکتر پسرمه هفت ساله میبرم پیشش اما هیچوقت نیست همش امریکاس

اینکه میگی چهل روزه ، فک می کنم طول درمانش طولانی تر باشه

ولی من از وقتی شروع کردم داروش رو ، جواب گرفتم زود، پسرم که تو یه ماه ۲۰۰ گرم اضافه می کرد، یهو یک کیلو، دو کیلو اضافه می کرد

پست منو بخون با چه مکافاتی دارم شیر میدم.همسرم‌میگه با هزینه شیر مادر تو میتونستم ده تا بچه‌شیرخشکی ...

آخی . منم اره خوردنم هزینه ش بیشتر از شیر خشک بود 

ولی اینکه با این وجود بازم شیرت بچه رو سیر نمیکنه جای تعجبه . و سخت تر اینکه شیرخشک ب بچه ت نمیسازه. طفل معصوم

ان شاا...این مدت زود بگذره بچه ت سلامت باشه 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
خیلی سخته کاش خوب شه دخترم زود.بدبختی هزار جور الرژی هم داره

پسر منم هیچ شیر خشکی بخش نمی ساخت

انقد بالا می اورد، تا یه مایع زرد بالا می آورد و بعد دو سه ساعتی حال می افتاد

طبیعیه، چون شیر خشک ها هم اکثرا پروتئین گاوی دارن

نفخ داره ولی

واقعا نمیدونستم!

دختر من حساس نبود

ولی من همیشه چای ونباتم میخوردم چون خود چای نباتم واسه افزایش شیر خیلی خوبه

ایها الناس من خانومممممم🤕🤕دیگه نبینم کسی ب من بگه اقاا😏چندسال پیش نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزم رخ داده ک اسمم کاربریمو محمد آراد گذاشتم ن پسری ب این اسم دارم ن اسم آدم خاصیه....اصلانمیدونم این محمد آراد کیه🤐😂😂😂

این قطره باعث میشه مادر عصبی بشه تو طولانی مدت

من برای پسرم  وهم دخترم خوردم ریلکس ریلکسم اصلا عصبانی نمیشم😁😁

14سال پیش خوردم

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
من برای پسرم  وهم دخترم خوردم ریلکس ریلکسم اصلا عصبانی نمیشم😁😁 14سال پیش خوردم

نمیدونم دکتر داروخونه به شوهرم گفتع بود باعث عصبی بودن میشه البته من خودم افسردگی ام داشتم شاید بخاطر همین رومن اثر منفی گذاشته

نمیدونم دکتر داروخونه به شوهرم گفتع بود باعث عصبی بودن میشه البته من خودم افسردگی ام داشتم شاید بخاط ...

اره احتمالا عزیز دلم 

انشالله بهتر میشی🌹🌹

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
قطره شیر افزا. چای کمرنگ اب قلم سوپ اب هویج برای زیاد شدن. برای چرب شدن  احیل و شیرینی& ...

چجوری با یه سینه بدون کمکی شیر دادین دوسال؟ سیر میشد بچه؟ کاش بگید گلم چجوری اینکارو کردید. من از بس غصه خوردم مردم دیگه . چون یکی از سینه هام شل شده بچه امم دو ماه و نیمشع. وقتی میخوره انگار میفهمه ک کم شیره . در صورتی ک میدوشمش شیر داره یا فشارش میدم شیر میاد بیرون . نمیدونم چرا سیرش نمیکنه و بدش میاد ازش بخوره . اون یکی سینمم زود خالی میکنه باز گشنه اس . تا وقتی هم گشنس نمیخابه . جگرم کبابه براش . دلمم نمیاد کمکی بدم اصلااا

لطفا لایکم نکنید ممنون میشم 🙏🏻
چجوری با یه سینه بدون کمکی شیر دادین دوسال؟ سیر میشد بچه؟ کاش بگید گلم چجوری اینکارو کردید. من از بس ...

عزیزم اول از همه غصه نخور. چون این روزا میگذره. بعدم به حرف هیچ کس توجه نکن که بچه ت کم شیر میخوره . یا شیرت کمشه چون میدونم فشار عصبی روت ایجاد میکنه فقط رو وزن بچه ت توجه کن ک اگه کم باشه یعنی شیرت کمشه.

آره من قشنگ دو سال و یک روزگی از شیر گرفتم بچه مو و حتی یه وعده سرلاک یا شیر خشک هم ندادم. فقط از شش ماهگی غذا دادم بهش.

ببین من شیرم خیلی کم بود یعنی اصلا با شیر دوش هم به سختی میشد نصف فنجون بدوشم ولی خیییلی چرب بود و غلیظ بود. ببین پیدا کن چی شیرتو زیاد میکنه من تا شش ماهگی بچه م قطره شیر افزا خوردم و سوپ خیلی زیاد اب هویج خیلی روم تاثیر داشت و گردو خیلی شیرمو چرب می کرد

شاید باورت نشه من تا دو ماهگی بچه م تو طول شب قد  دو تا بطری آب معدنی رو یکم مزه دار میکردم میخوردم. خیلی باید مایعات بخوری چون حجم اصلی شیر آبه. چای کمرنگ شیرو زیاد میکنه

کتار زیاد کردن شیر چیزهای مقوی بخور .‌

و در نهایت شیر خشک هیچ ضرری نداره ک. 

بعد یروزی میگی جقدر غصه الکی خوردم بچه ها خیلی زود بزرگ میشن

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
عزیزم اول از همه غصه نخور. چون این روزا میگذره. بعدم به حرف هیچ کس توجه نکن که بچه ت کم شیر میخوره . ...

این دو سال که گفتین با یه سینه شیر میدادین ؟ اره شیر غلیظ باشه خوبه . منم سعی میکنم چرب بخورم . کنجد و خامه و روغن زرد . 

لطفا لایکم نکنید ممنون میشم 🙏🏻
این دو سال که گفتین با یه سینه شیر میدادین ؟ اره شیر غلیظ باشه خوبه . منم سعی میکنم چرب بخورم . کنجد ...

اره گلم. فقط یک ماه اول دنیا اومدن با هر دو سینه شیر دادم.

بعد اینکه ازکجا بفهمم شیرم چربه یا نه عزیزم؟

اگر بدوشی  یکم میتوجه میشی . غلیظه . و حالت چربی داره روش. سفید نیست خیلی

شیری رنگه