2777
2789

راهت پیش منه چون فکر نمیکنم کسی تو دنیا اندازه من کم شیر باشه اما باید عمل کنی ها.

صبح که بیدار میشم دوتا کپسول شیر افزا میخورم قبل از صبحانه،بعد از صبحانه کلسیم و ویتامین دی میخورم  .ظهر یه لیوان پودر گالاکتومید میخورم و عصر یه فلاسک پر چای کمرنگ .شب یه لیوان دمنوش رازیانه و قبل خواب هم قطره شیر افزا .روزی دو لیتر اب و یه مشت چهارمغز و چند تا خرما.روزی یه کاسه عدسی که توش ماش هم داره.

به زور اینا تازگی یه نمه همچین بفهمی نفهمی شیر دارم بااازم‌ سیرش نمیکنه کمکی میدم،اینارو نخوردم مثل بیابون‌بی اب و علف خشک خشکه.  

خوشبحال اونایی که بدون تلاش شیرشون زیاده

به امضام گیر دادن دیگه هیچی نذاشتم 😤

قطره شیر افزا.

چای کمرنگ

اب قلم

سوپ

اب هویج

برای زیاد شدن.

برای چرب شدن 

احیل

و شیرینی 

خرما

عالیه

استرس هم نداشته باش 

من دو ماه اول شیر دهی شب تا صبج دو تا پارچ اب میوه  و شربت بالا سرم بود. میخوردم . خیلی باید مایعات بخوری. 

لازم هم نیست شیر بریزه یا شما بتونی بدوشی. با میک زدن بچه شیر ترشح میشه. من خودم خیلی حرص خوردم ک شیر ندارم و کلن با یه سینه شیر تا دو سال کامل ب بچه شیر دادم و اصلا شیر خشک ندادم در حالی ک اصلا شیر رو نمیتونستم بدوشم و فکر میکردم شیر نیست

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قطره شیر افزا. چای کمرنگ اب قلم سوپ اب هویج برای زیاد شدن. برتی چرب شدن  احیل و شیرینی& ...

سینه هات کوچیک بزرگ‌نشد؟منم‌شیرم‌ فشار میدم‌نمیاد اما بچمم وزن‌نمیگیره خود دکتر معاینه کرد گفت شیرت کمه.راستی بعد از دوماه شیر زیاد میشه؟

تو تاپیک خودت توضیح دادم سری قبل دارو و پرهیز لبنیات  پسرم خوب خوب شد، وزنش هم عالی شد خدا ...

یادم‌نمیاد از بس از همه‌مشاوره گرفتم.منم رعایت‌میکنم دارو‌هم میدم‌دخترم روز به روز بدتر میشه.چهل روزه داره اس اومپرازول میخوره.دکترش‌ تا دو هفته دیگه هم نیست‌میترسم بد باشه این همه اومپرازول

تخمه کدو رو روزی ی پیاله بخور وای عالیه محشره

ایها الناس من خانومممممم🤕🤕دیگه نبینم کسی ب من بگه اقاا😏چندسال پیش نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزم رخ داده ک اسمم کاربریمو محمد آراد گذاشتم ن پسری ب این اسم دارم ن اسم آدم خاصیه....اصلانمیدونم این محمد آراد کیه🤐😂😂😂

سینه هات کوچیک بزرگ‌نشد؟منم‌شیرم‌ فشار میدم‌نمیاد اما بچمم وزن‌نمیگیره خود دکتر معاینه کرد گفت شیرت ...

بزرگ شد ولی کم .  بچه م کم میخورد ولی وزن گیریش خوب بود .‌ بمن گفت شیرت کمه ولی خیلی چریه براش کافیه . تا زمان ک وزن گیری داره شیر خشک نده. منم ندادم ولی خودم مدام چیزهای مقوی میخوردم بعد دو ماه چون فک بچه قوی میشه اره  باعث ترشح بیشتر شیر میشه .  

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
بزرگ شد ولی کم .  بچه م کم میخورد ولی وزن گیریش خوب بود .‌ بمن گفت شیرت کمه ولی خیلی چریه براش ...

پست منو بخون با چه مکافاتی دارم شیر میدم.همسرم‌میگه با هزینه شیر مادر تو میتونستم ده تا بچه‌شیرخشکی بزرگ‌کنم🤣🤣🤣 هر روزم ماهیچه و ابگوشت و این‌چیزا عصرونه درست میکنم اصلا انگار نه انگار.بچم همش گشنس وزن‌نمیگیره پوشک خیس نمیکنه .پوشکش گاهی نارنجیه بدنش کم آبه اگه کمکی ندم😭

به همه شیرخشکا هم حساسیت داره هر کدوم یه جور.این اخری هیپ‌میدم قوطی حدود پونصد شیشصد تومنه بدنش پر از دونه میشه اماچاره ای ندارم

یادم‌نمیاد از بس از همه‌مشاوره گرفتم.منم رعایت‌میکنم دارو‌هم میدم‌دخترم روز به روز بدتر میشه.چهل روز ...

دکترش رو عوض کن خب، دارو ها مختلف هستن

اون موقع یه دارو داد به پسرم، خارجی بود و راحت پیدا نمیشد، الان ولی میگن فرمولش رو تغییر دادن و سرطان زاست و دیگه دکتر ها تجویز نمی کنن

دکتر از اول گفت دو تا شیشه از این باید بخوره تا خوب شه، همینم شد

پسرم تا هشت ماهگی خورد، دیگه خوب شد

دکترش رو عوض کن خب، دارو ها مختلف هستن اون موقع یه دارو داد به پسرم، خارجی بود و راحت پیدا نمیشد، ا ...

دکترش محشره ،دکتر پسرمه هفت ساله میبرم پیشش اما هیچوقت نیست همش امریکاس