2777
2789
عنوان

حس خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 49 پست
قلبش تشکیل شده الان سه ماه و خورده ایم خیلی ناراحت شدم امشب فکر نمیکردم تا این موقع هنوز خونه نیاد خ ...

ببین احساس میکنم با وجود این همه بدی که درحقت کرده هنوز دوسش داری و نگرانشی  اون از تو داره فرار میکنه رفته خودشو گم و گور کرده تورو نبینه تو خونه اونا موندی؟اخه تو چقد صبوری

ببین احساس میکنم با وجود این همه بدی که درحقت کرده هنوز دوسش داری و نگرانشی    اون از تو د ...

نمیتونم الان برم یعنی خانوادشم نمیذارن برم ،من که خیلی دوسش دارم با تمام بدی های که بهم کرده اما مطمئنم الان با یکی داره بهم خیانت میکنه خدا فقط نگذره ازش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط از خدا کمک میخام اگه واقعا داره خیانت میکنه،حاملگیمو به همه میگم بعدشم طلاق میگیرم میگم خیانت کر ...

اره بهترین کار همینه

اصلنم ناامید نشو

فوقش ازدواج مجدد میکنی باور کن اگ خدا بخواد یجوری میشه یکی میاد تورو با بچت میخواد 

همسایه ما حامله شده بود جدا شدن زنه کر و لال بود، بچشو دنیا آورد ی پسره ک پسر بود ازدواج نکرده بود تک فرزندم بود ب زور خانوادشو اورد تحت فشار گزاشت اینو با دخترش میخواست..

چقدرم وضعش خوب بود، چ عروسیی گرفت دخترشم تو عروسیشون بود

میگم فقط توکل کن بگو هرچی خیره پیش بیاد

دیگ از اون کر و لاله کم تر نیستی ک

نمیتونم الان برم یعنی خانوادشم نمیذارن برم ،من که خیلی دوسش دارم با تمام بدی های که بهم کرده اما مطم ...

فک نمیکنم خیانت کنه

مشکلت رو با بزرگات در میون بزار از ریشه و اساسی حلش کن.شاید همسرت در موردت دچار اشتباهاتی شده باشه به خانوادش بگو بجای فرار کردن بیاد حلش کنه

خودتم ناراحت نکن انشالله هرچی صلاحته همون بشه