pink88 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 220 عنوان تاریخ موعد 122 بازدید | 4 پست دوستان من ماه پیش ۱۶ هم شدم ماه قبلشم ۱۷ این ماه چندم باید بشم؟ 1401/07/13 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صباآ عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 4891 بین ۱۶ تا ۱۸ خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
pink88 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 220 بین ۱۶ تا ۱۸ من معمولا هر ماه دو روز یا یه روز جلومیندازم یعنی ۲۸ ۲۹ روزم بیند۱۶ تا ۱۸ بیشتر از ۳۰ روزه
صباآ عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 4891 من معمولا هر ماه دو روز یا یه روز جلومیندازم یعنی ۲۸ ۲۹ روزم بیند۱۶ تا ۱۸ بیشتر از ۳۰ روزه شاید بخاطر مواد غذایی که خوردی یا کیست یا عفونت چندیدن دلیل داره اگر از ۵ روز بیشتر شد تست بارداری بده استرس زیاد باعث عقب افتادن پریود میشه خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"