2777
2789
عنوان

زمین شمال

104 بازدید | 8 پست

سلام دوستان یه زمین  تقریبا ده ساله داره میشه خریدم ولی به هیچ عنوان شوهرم راضی نمیشه که بسازم. چه کار کنم چی بگم که راضی به ساختش بشه 

البته از برادر شوهرام هم میترسه  که بفهممند  اخه شوهرم میخواست این زمین و به نام خودشو  و برادرش بزنه. به خاطر اون که  قسمت شد به نام من شد  حدود ده ساله اسمی از ش نمیزنه  و  اصلا به فکر ساختش نیست و هم از برادراش و مادرش میترسه من نزدیک سی سال زنش هستم ولی در یغ از یه تیکه زمین و یا چیزی که به نامم باشه ولی این هم  توسط یه نفر اگه نتونست و رودر بایستی داشت مجبور شد 

دوستان بهم  بگین من چه کار کنم ؟!؟؟؟؟

الان شمال زمین متری چنده؟

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودت خریدی؟ اگه خودتون خریدید چرا از خانوادش ترس داره

بله 

ولیی  با برادرش  همفکر شده بود که یواشکی به نام برادرش و خودش باشه با این همش میگفت به نام تو میزنم ولی روز معامله میخواست اینکارو کنه که یکی از آشناها و دوست ایشون گفت به نام همسرت بزن دیگه 

اون باعث شد 

بله   ولیی  با برادرش  همفکر شده بود که یواشکی به نام برادرش و خودش باشه با این ...

خب پس ترسشون بی مورده چون پولشو خودتون دادید

یواشکی از اونا بسازید

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍