2777
2789
عنوان

حامله نمیشم

212 بازدید | 15 پست

بچه دوم میخوام ۴ ماهه تو اقدامم الان ۲۲ روز پریودم تاخیر داره اما حامله نیستم دکتر فقط بهم امپول استروژن و قرص پروژسترون داد .یعنی از چی هست سونو و ازمایشم که عالی بود مشکلی نداشتم بارداری اولم هم شب عروسی شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم رو تغذیت کار کن

یکم چیزای مقوی بخورید

تا چهل شب همسرت عسل و مغز قاطی کنه شبی ۱ قاشق بخوره

بزار دو سه روز بگذره بعد اقدام کن یه روز در میون اقدام کن

چیپس و مفک و اینام نخور رحمتو گرم کن

ریپلای بحث سیاسی قومیتی اعتقادی پاسخ داده نمیشود

خوبه باز یکی داری

منکه الان اولی رو میخام رفتم سونو گفت تنبلی تخمدان داری

یکم قرص داد خوردم ولی حامله نشدم

یکمم دارو گیاهی مصرف کردم ولی بی فایده بود

دیگه ام نرفتم دکتر ناامید شدم☹️

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
عزیزم رو تغذیت کار کن یکم چیزای مقوی بخورید تا چهل شب همسرت عسل و مغز قاطی کنه شبی ۱ قاشق بخوره ب ...

هرشب بهش شیرموز میدم الان هم که پریود نمیشم کلا تخمک گذاریمم نمیفهمم کی هست

هرشب بهش شیرموز میدم الان هم که پریود نمیشم کلا تخمک گذاریمم نمیفهمم کی هست

برو عطاری مشکلتو بگو

اگر تهران هستی یه عطاری میشناسم ازمای شو سونو میبینه نازایی رو هم درمان میکنه با گیاه

ریپلای بحث سیاسی قومیتی اعتقادی پاسخ داده نمیشود
چه زود نا امید میشی 

اخه اصلا اهل دارو دوا خوردن نیستم

خیلی این مدل زندگیم بده

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین