2821
2789
عنوان

همکار عوضی

565 بازدید | 14 پست

سلام دوستان..من ی همکار خانم دارم تو بخش فروشمونه...برای ی کاری رفته بودیم جایی..بعد ارباب رجوع میومدن ازم سوال می‌پرسیدن بعد این دختره عوضی چند بار اومد وسط حرفام با ارباب رجوع پرید .دفعه اول پرید چیزی نگفتم دفعه دوم و سوم اومد و داشتم گفتم با من صحبت میکنن تو برو..می‌خوام این رفتارشو به مدیرعاملمون بگم..نظرتون چیه؟تجربه مشترک تو محیط کار داشتین؟برخوردتون در این شرایط چیه؟واقعا حالم بهم خورد از این دختره عوضی رو اعصاب..جونور فقط کلید کرده بود رو من..بی ادب بیشخصیت بهم حسودیش میشه عقدشو خالی میکنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم بنظرم حساس شدی

شما میگی این خانوم مسول فروشه و ارباب رجوع اومده صحبت کرده این خانوم حتما پیش خودش فکر کرده صحبت های ارباب رجوع مربوط به کار خودشه که هی پریده وسط

واسه منم همچین چیزی تو محل کار پیش اومده

به خودش بگم می‌دونم آدم جالبی نیس بدتر لج می‌کنه..به مدیرعامل بگم چطوره؟

به نظرم نگی بهتره عین این بچه مدرسه ایا میشه که میگن خانم اجازه پرید وسط حرفم🤦🏻‍♀️

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
عزیزم بنظرم حساس شدی شما میگی این خانوم مسول فروشه و ارباب رجوع اومده صحبت کرده این خانوم حتما پیش ...

ببین مدیریت به من گفته بود بشینم اونجا در مورد اطلاعات فنی محصولات به ارباب رجوع توضیح بدم..بعد چند مورد میومدن ازم سوال میکردن..بعد من اطلاعاتو توضیح میدادم ..این زن بیتربیت میومد وسط حرف می‌پرید به طرف می‌گفت کارتون چیه؟ 

ببین مدیریت به من گفته بود بشینم اونجا در مورد اطلاعات فنی محصولات به ارباب رجوع توضیح بدم..بعد چند ...

بنظرم اگه چیزی به مدیرعامل بگی شان و شخصیت خودتو پایین اوردی

من بودم اصلا ادم حسابش نمیکردم که بخوام ازش ناراحت بشم

اگه بازم تو کارم دخالت کرد اون موقه اخطار میدم