2777
2789

تا الان نمیدونستی گناهی برت نیست ولی دیگه تکرار نکن و روی خودت کار کن ، اینو بدون هزار تا خوبی کنی شاید یادش نمونه ولی  تمام داد ها کتک ها و دل شکستن هاش یادش میمونه تا آخر عمر و روی تمام زندگیش میتونه تاثیر بزاره 

یه خانم ۶۰ ساله میگفت تمام کتک ها و فرق گذاشتن های مامانم یادمه و وقتی مادرش زنده بود علنا میگفت بمیره برام مهم نیست چون خاطرات دردناک سنین کودکی چنان با دقت کیفیت و وضوح توی حافظه آدم ثبت میشن که هر بار فکر کردن بهشون مثل فیلم سینمایی میاد جلوی چشم . چون مسیر عصبی که ساخته شده خیلی قویه و به راحتی پاک نمیشه  

الانم اشکال نداره کاریه که شده بغلش کن و از دلش در بیار ولی تکرار نکن چون در صورت تکرار ، یبار نفرت دادن به بچه و بعدش عذاب وجدان گرفتن و عشق دادن بچه شخصیت بردرلاین یا مرزی پیدا میکنه که بعدا مستعد ضد اجتماعی شدن و ارتکاب به انواع جرم ها میشه و مرزی اصلا نمیتونه شغل ، زندگی و آینده خوبی داشته باشه بخاطر درگیری همیشگی با تضاد 

اینا رو میگم که باعث بشه نزنی بهش دیگه نه اینکه سرزنشت کنم

یه خاطره بگم  می‌خواستیم بریم عروسی مامانم میخواس مو هامو درست کنه (۴-۵ سالم بود) منم موهام گر ...

من مامانم با کبریت و قاشق داغ میوفتاد دنبالمون 😂😂 هیچوقت هم نمی‌رسید منو داداشم هماهنگ بودیم ...

شبیه صحنه جنگ مثلا اگه فرار میکردیم اون میوفتاد من دوباره برمی گشتم بلندس میکردم  دوباره بدووو😂😂

✨🖤یادَت در قَلبَم اذان است در کِلیسا🖤✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من نه تا حالا نزدم

ولی داد  زدم خیلی زیاد

امروزم باز از اون دادها زدم الان خوابه دلم سوخته

ولی بخدا یادش میمونه ها نزنش

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
من مامانم با کبریت و قاشق داغ میوفتاد دنبالمون 😂😂 هیچوقت هم نمی‌رسید منو داداشم هماهنگ بودیم ... ...

مامان من اون کارم میکرد ، میگفت حرف بد بزنی عاشق داغ میزارم رو زبونت 😅💔 

خالمم همینو میگفت به پسر خاله ام (یه سال از من کوچیک تره) 

انقد گفتن تا پسر خاله همون کارو با خودشون میخوای بکنه ، مثلاً بخاری روشن بود قاشق رو میزاش بعدم با اینکه فقط گرم شده بود میزاش رو زبون خالم ، قشنگ تلافی میکرد 💔💔💔😅

مامان من اون کارم میکرد ، میگفت حرف بد بزنی عاشق داغ میزارم رو زبونت 😅💔  خالمم همینو میگفت ب ...

از این زورم میگیره که اون موقع اینجوری رفتار میکردن الان با اون یکی پسرخاله ام که ۴ سالشه فقط قربون صدقه اش میرن ، یه بار هم دعواش نکردن 

هیچ وقتتتت 

مثلا زد قلیون تزیینی مورد علاقه مامانجونو شکست 

-بیا این ور قربونت برم تو پات نره شیشه ها 

+ فدا سرت ، قضا بلا بوده ، مراقب باش عشقم 

~ میرم یکی دیگه میخرم بیا نفسم 

اونوقت من یا اون پسر خاله م که یه سال ازم کوچیک تره دلمون میخواس به غیر از تولدا شمع فوت کنیم یا میگفتن نه یا شمع های استفاده شده که یه زره ازش مونده رو میاوردن (همچنان همون ۳-۴ سال💔)