2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عیب نداره بابا روزی ده بار زمین میخوره یبارم از مادرش بخوره    

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم

نه والاتاحالادست روبچه هام بلندنکردم گناه دارن .بخدااینقدرریخت وپاش دارن که گاهی اوقات کم میارم ولی حتی صدامم بلندنمیکنم فقط تذکرمیدم حالاماسه بیاره چی میشه نهایت جمع میکنی ارزش کتک زدن نداره

از دلش در بیار دیگه هیچ وقت نزنش توی ذهنش خیلی اثر میذاره و اعتماد به نفس و عزت نفسش رو از دست میده🥺🥺🥺

ولی نگو دستم بشکنه خدا نکنه

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
حس بذمو گفتم ....تا شما ها بگید نه بابا چ عیب داره🫤

نه بابا چه عیب داره .اینکه چیزی نیست ما بچه هامونو  آویزون میکنیم و شلاق میزنیم 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
دیگه نزن.گناه داره.بی پناهه.شما پناهشی. نگفتم عذاب وجدان بگیری.گفتم تصمیم قطعی بگیری که دیگه نزنی. ...

رفتم بغلش کردم 

اونجا که گفتی زورش کمه 

وی ننه

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

من بچه ندارم ولی اگه هم داشته باشم هرکار بکنه نمیزنمش تا وقتی راه های دیگه هست چرا زدن ؟ 

فردا بچه با مادر پدر باید راحت باشه اینجور ؟ نمی‌خوام نصیحت کنم ولی قبل زدن یکم فکر کنین خودتون جاش بزارید اون بچس باید بچگی کنه اشتباه کنه کوچیکه اصلا جای تعجبی نداره 

✨🖤یادَت در قَلبَم اذان است در کِلیسا🖤✨

یه خاطره بگم 

می‌خواستیم بریم عروسی مامانم میخواس مو هامو درست کنه (۴-۵ سالم بود) منم موهام گره خورده مامانم شونه میزد من تشکو گاز می‌گرفتم (نمیدونم فازم چی بود😅) لجش در اومد همون‌جوری که من تشکو گاز گرفته بودم بازومو گاز گرفت 🙂💔💔 

اون شب تو عروسی با لباس عروس دخترونه حلقه آستینی رفتم و همه می‌دیدن و میپرسیدن چی شده منم کم نزاشتم میگفتم مامانم گازم گرفته 

وای انصافا خاطره ی بدی موند تو ذهنم💔🙂