2777
2789

من

بدنسازی

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من رفتم ورزش ولی حرفه ای و سنگین ۷ سال هر دو مورد ب.ا.س.ن و س.ی.ن.ه بزرگ شد

از کی متوجه تغییر شدی؟ 

سینه که بزرگ نمیشه فرمش بهتر میشه بزرگ تر به نظر میاد چون چربی هست بافتش.

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
من بکساله بدنسازی کار میکنم چرا هیچ تغییری نمیکنم؟

به نظرم باید با مربیت ریشه یابی کنی شاید حرکات رو درست انجام نمیدی یا زیادی فشار وارد میکنی یا تغذیت خوب نیست و...

راهی برای کوچیک کردنش ندارید؟؟؟؟

باز هم با ورزش درست میشه😂 

برای حجم باید حرکات قدرتی و آروم باشه برای لاغر شدن سریع و هوازی

چه خوب 😍 بعد از چقدر تغییر رو دیدی عزیزم؟

😊بعد از ۴ماه.دقیقا عین بدنسازای تو عکسا شد.

ولی خب بگم مداوم بود ترک نکردم ورزشو.ی دوره رژیمم داشتم.بستگی ب مربیتو برنامتم داره گیانم

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
از کی متوجه تغییر شدی؟  سینه که بزرگ نمیشه فرمش بهتر میشه بزرگ تر به نظر میاد چون چربی هست باف ...

من توی سن بلوغ بودم به خاطر اونم بود 

از وقتی که همه میگفتن چقدر اندامت خوب شده خودم دقت نکردم زیاد چون تغییرش تدریجی بود 

😊بعد از ۴ماه.دقیقا عین بدنسازای تو عکسا شد. ولی خب بگم مداوم بود ترک نکردم ورزشو.ی دوره رژیمم داشت ...

مرسی از راهنماییت 😘

ببخشید یک سوال دارم اگر دوست نداشتی جواب نده 

میگی مثل مدل ها شده بود قبلش لاغر بود یا متوسط یا..؟میخوام بدونم چقدر تغییر میکنه توی این مدت زمان که گفتی