2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ازچی؟ 

از زندگی از بابام مخصوصا 

خیلی لجبازه حرف حرف خودشه داغونم کرده  اصلا حرف هیچکی گوش نمیده بد اخلاقه  باعث شده افسردگی بگیرم

مشورت تو خونه ما کاری نداره کار خودشو می کنه ضرر هم می کنه ولی بازم کار خودشو می کنه گاهی میگم یه درک ولی میگم باهم تو این زندگی هستیم چه گناهی کردیم

طوری رفتار کرده نمی تونم حرف دلم بهش بزنم اخلاقش بده زود بهش بر میخوره یا دیگران رو مقصر می دونه میگه اول به اون بگو درست بشه تا منم درست بشم بچه که بودم وقتی با مامانم دعوا می‌کرد منو از درس بلند می‌کرد راضی اش کنم که مشاوره ها الان میگن همین کار آسیب جدی به بچه میزنه واقعا طوری سرم اومده که نمی تونم حرف دلم یه کسی بزنم حقم بگیرم افسرده شدم رفتم دکتر دارو بهم داده 

خیلی اخلاقش بده داغونمون کرده همه رو زور میگه داد میزنه نمی کشم دیگه همه پیشرفت می کنن ما سر حرف گوش نکردن بابام پس رفت😭😭😭💔💔

از زندگی از بابام مخصوصا  خیلی لجبازه حرف حرف خودشه داغونم کرده  اصلا حرف هیچکی گوش نمیده ...

نمیشه باهاش حرف زد بهش برمیخوره داد میزنه

همش دعا می کنم خدا خودش کمکمون کنه کاری دیگه از دست ما برنمیاد انقدر دعا می کنم کسی چیزی بلد نیست دعایی که تاثیر بزاره😭😭😭

خب دلیل اینکاراش چیه؟  مشکلش چیه.

تازه ادعاش میشه منو دوست داره باهاش منطقی به درستی صحبت می کنم میگه باشه تو درست میگی ولی بازم کار خودشو می کنه داد میزنه غر میزنه حتی به منم تیمه می اندازه