2777
2789

عزیزم دف خوبه و‌خیلی سخت نیس پسرم کلاس سنتور میره تا جایی که من میدونم‌توی سازهای سیمی سنتور یه حورایی مادره،(چون سنتور بزنی بقیه سازها رو راحت یاد میگیری؟توی سازهای کوبه ای هم‌تنبک یه جوری مادره

این سومین کاربریمه,اولیش توسط فامیل شناسایی شدم,دومی پیش شوهرم لو رفت و به دلایلی خیلی ناراحت شد و الانم دزدکی اومدم واسه همین تموم پستامو زودی پاک میکنم😅😅😅😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم هیچی از موسیقی نمیدونستیم حتی اسم نت،ولی پسرم دو‌ماه و‌نیم میره چند تا قطعه یاد گرفته که امروز قطعه شب به گلستان رو تموم کرد،و چون خیلی خوب حلو رفته بهش ریز زدن رو‌گفت

این سومین کاربریمه,اولیش توسط فامیل شناسایی شدم,دومی پیش شوهرم لو رفت و به دلایلی خیلی ناراحت شد و الانم دزدکی اومدم واسه همین تموم پستامو زودی پاک میکنم😅😅😅😅😅😅
می‌خوام سخت نباشه بیشتر بخاطر روحیه می‌خوام برم افتادم به ناخن جویدن الکی 

سنتور یه جورایی سنتی و آروم و خوبه

دستگاه سنتور رو چند خریدین

۳ و نیم با کیفش،شاید بتونی دست دوم پیدا کنی کدوم شهری؟یه روز برو‌ یه آموزشگاه و‌از نزدیک انواع ساز و زدن بقیه رو ببین و ببین چی‌ذوس‌داری

سنتور رو میگن  می‌خوام خود دستگاه هم گرون نباشه وگرنه سنتور ک دوست دارم

دیگه فک نکنم ساز زیر دو‌تومن پیدا کنی