2777
2789
عنوان

روکش دندان

6858 بازدید | 30 پست

سلام چهار روزه دندونم روکش کردم ولی سمت دیگه فک دندان هام درست روی هم نمیان و احساس میکنم روکش بلنده یه چیزه دیگه هم که هست فلز زیر روکش که سمت لثه هست مشخصه و سیاه میزنه چیکار باید کنم،کسی تجربه داره راهنمایی بفرمایید،دوباره باید هزینه کنم؟

منم دوسه هفته پیش روکش کردم ولی کامل مثه دندونه چیزی مشخص نیس 

فلزی 

ولی ارع منم تا ۳.۴روز عادت نداشتم حتی رو صحبت کردنم تاثیر گذاشته بود الان همه چی عادی شد 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

سلام نه هزینه نداره برید پیش دکترتون خودش درست میکنه

من رفتم قبلا یه چیزی مثل  برگه هست میذاره رو دندون

میگه دندوناتو بذار رو هم از کنارش میکشه حالت سمباده و کاربن ابیه

درست میشه

معلم زبان انگلیسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوسه هفته پیش روکش کردم ولی کامل مثه دندونه چیزی مشخص نیس  فلزی  ولی ارع منم تا ۳.۴ر ...

شما کدوم دندونت بود،من دندون ۶هست،وقتی با سمت راست دندونام غذا میخورم این دندون روکش که سمت چپ فک هست  محکم تق تق بهم میخوره!

شما کدوم دندونت بود،من دندون ۶هست،وقتی با سمت راست دندونام غذا میخورم این دندون روکش که سمت چپ فک هس ...

من دندون ۶بالاسمت راست بود برا من شکسته بود نصفش بعد یکماه ونیم طول کشید تا دکترم وقت بده و درست کنه چون خیلی وقت جاش تقریبا خالی بود دقیقا حس شما رو داشتم حتی چند روز غذا خوردنمو کم کردم چون برا من پینم داشت حس میکردم غذا بخورم پینا میره تو لثم 😂ولی الان کاملا طبیعی شده 

مثه دندون خودم 

من دندون ۶بالاسمت راست بود برا من شکسته بود نصفش بعد یکماه ونیم طول کشید تا دکترم وقت بده و درست کنه ...

واسه شما بلندی نداشت که کوتاهش کنه؟واسه منم اول پستوکور کرد بعد روکش، من همش میترسم بلند باشه یه وقت خودش یا دندون های دیگم رو بشکنه

نمیدونم بی حس کرد چسبوند؟ برای من موفع چسبوندن بی حس نکرد تا وسط راه اشک میریختم

نه اصلا بی حس نکرد درد نداشت،ولی وقتی باهاش غذا میخورم یه فشاری به لثم میاد و درد میگیره،طبیعیه؟!

واسه شما بلندی نداشت که کوتاهش کنه؟واسه منم اول پستوکور کرد بعد روکش، من همش میترسم بلند باشه یه وقت ...

نه عزیزم الان چون عادت نداری اینجور فک میکنی

مگه خود دکتر نسنجید دندونتو بعد روکش یا با این سمباده مانندا که میذارن میگن دندونتو محکم بکش روش و تق تق ضربه بزن بعد از روی اون میفهمن اگه بلند باشه

نه عزیزم الان چون عادت نداری اینجور فک میکنی مگه خود دکتر نسنجید دندونتو بعد روکش یا با این سمباده ...

اره کرد منم گفتم بلنده یه مقدار تراش داد باز هم گفتم بلنده گفت دیگه کافیه عادت میکنی بهش!ولی من دندونم مثل قبل بهم نمی‌رسه یه کم فاصلس

اره کرد منم گفتم بلنده یه مقدار تراش داد باز هم گفتم بلنده گفت دیگه کافیه عادت میکنی بهش!ولی من دندو ...

اگه مثه قبل نمیرسه احتمالا بلنده 

من چون جاش خالی بود عادت نداشتم الان اصن حس نمیکنم که روکشه انگار دندونمه